Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:45: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 18:34

Γιώργος Βαρεμένος: «Συμμορία συνενόχων»

Ο κ. Μητσοτάκης αναδείχθηκε μέσα από την τοξική και διχαστική αντιπολίτευση και τώρα ως κυβέρνηση προσπαθεί να πλήξει την αντιπολίτευση με τον ίδιο τρόπο, συνεπικουρούμενος από την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, στη βάση της συνενοχής στη λεηλασία της χώρας, που οδήγησε στην χρεωκοπία.

Σκοπός τους είναι να μείνουν ανεξέλεγκτοι, ενόψει της νέας λεηλασίας στην οποία επιδίδονται μέσα σε συνθήκες κοινωνικής καταστροφής και διεύρυνσης του χάσματος πλουσίων και φτωχών. Το σύστημα Μητσοτάκη φαίνεται να πιστεύει ότι ένας εξαθλιωμένος πληθυσμός είναι εύκολα χειραγωγήσιμος, αρκεί να πληγεί με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο η φωνή της αντιπολίτευσης και να «κάνουν παιχνίδι» οι πρώην κυβερνητικοί συνέταιροι. Δεν τους αρκούν οι ασπίδες τύπου «νόμος για την ευθύνη υπουργών», αλλά προχωρούν σε απειλές φυλάκισης δικαστών, θέλοντας να στείλουν το μήνυμα μιας θεσμικής ομερτά και πολιτικής επικήρυξης όσων στο μέλλον θα ήθελαν να ερευνήσουν τα σκάνδαλά τους και να διαταράξουν το φαγοπότι.

Χρησιμοποιούν επιλεκτικά τις κασέτες και την «αξιοπιστία τους», εκτός και αν θέλουν να αναδείξουν τον χειρισμό του ταμείο Μολυβιάτη, επιδιώκοντας και να πλήξουν την πτέρυγα της Ν.Δ., με την οποία ο Μητσοτάκης Β’ θέλει να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς.

sinidisi.gr