Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:23: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 30 Μαϊος 2020 17:18

Γ.Τράγκας: «Η οικονομία καταστράφηκε με δολιότητα - Μένουμε άνεργοι - Πεθαίνουμε ασφαλείς»

Ότι η ελληνική οικονομία καταστράφηκε από δολιότητα, σκοπιμότητα και περισσή ανοησία και ότι ουσιαστικά ο Covid-19 ήταν ανύπρακτος σε Ελλάδα και Βαλκάνια αλλά και ότι ουσιαστικά επρόκειτο για μια εποχική γρίπη σε παγκόσμια κλίμακα σχολιάζει ο μαχητικός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας.

«Αποτινάξτε τον ιό της φοβίας και επιστρέψτε στη ζωή σας. Ο Covid-19 είναι στατιστικά ανύπαρκτος στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τη χθεσινή επίσημη ανακοίνωση είχαμε τρία περιστατικά.

Δηλαδή τρία κρυολογήματα. Η συντριπτική πλειοψηφία των θανάτων που ανακοινώθηκαν μέχρι χθες, ήταν από υποκείμενα νοσήματα, δηλαδή βαρύτατες άλλες εκφυλιστικές, χρόνιες και πολυοργανικές παθήσεις. Ήταν νεοπλασίες σε προχωρημένη μορφή, οξεία καρδιαγγειακά περιστατικά, πολυοργανικές ανεπάρκειες και χρόνιες αποφρακτικές πνευμονοπάθειες.

Η εθνική οικονομία καταστράφηκε από δολιότητα, σκοπιμότητα και περισσή ανοησία. Ο Covid-19 υπήρξε ανύπαρκτος τόσο στην Ελλάδα, όσο και στα Βαλκάνια.

Σε παγκόσμια κλίμακα, μέχρι σήμερα είχε τα μισά θύματα από μία συνηθισμένη ετήσια γρίπη και ελάχιστες απώλειες συγκριτικά με τους νεκρούς που άφησε η Ασιατική Γρίπη, περίπου 2,5 εκατομμύρια και η γρίπη του Χονγκ Κονγκ πάνω από 1,5 εκατομμύριο.

Πάνω από 200.000 Έλληνες έχουν ήδη προστεθεί στους ανέργους αυτής της χώρας. Το περίφημο κυβερνητικό σύνθημα «Μένουμε Σπίτι», «Μένουμε Ασφαλείς» μετατράπηκε σε «Μένουμε Άνεργοι», «Πεθαίνουμε ασφαλείς».

Είναι εκπληκτική, αποκαλυπτική και συγκλονιστική η συνέντευξη του διάσημου Γάλλου καθηγητή Ντιντιέ Ραούλ που θα παρουσιάσω το βράδυ της Κυριακής στον «Ελεύθερο Σκοπευτή» στο Action24. Είναι αποκαλυπτική για τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τα πανάκριβα φάρμακα που δεν βγήκαν ακόμα στο εμπόριο. Όπως το remdesivir. Που έχει περίπου 200 ευρώ και προβάλλεται συστηματικά από Έλληνες και ξένους καθηγητής επιχορηγούμενους από την πολυεθνική Gileadή την GlaxoSmithKline.  Αυτή την Κυριακή ο διάσημος καθηγητής, διευθυντής του Κέντρου Μολυσματικών Ασθενειών της Μασσαλίας, στον «Ελεύθερο Σκοπευτή» αποκαλύπτει τη μεγάλη απάτη και το φιάσκο στο οποίο καταλήγει ο Covid-19. Τονίζει – μεταξύ άλλων – με έμφαση ότι η περίφημη πανδημία μας εγκαταλείπει και ότι παρουσιάζονται ανυπόστατα στοιχεία και μελέτες για την υδροξυχλωροκίνη από εταιρίες που ποτέ δεν εξέτασαν ασθενείς. Ποτέ δεν έκαναν μελέτη πάνω σε αρρώστους αλλά απλά συγκέντρωναν ατεκμηρίωτα στοιχεία από διάφορα νοσοκομεία του κόσμου.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή τον «Ελεύθερο Σκοπευτή» στο Action 24.

Θα παρακολουθήσετε επίσης, το 4ο και τελευταίο μέρος της έρευνας του Καναδού δημοσιογράφου Τζέρμι Κορμπέτ για τον Μπιλ Γκέιτς και τα οικονομικά συμφέροντα που έχει πίσω από τις μεγάλες πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες. Όπως για τις επιδιώξεις ορισμένων κέντρων στον έλεγχο των πληθυσμών και στην Ευγονική.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πανηγυρίζει για τα χρήματα που ακόμη δεν πήρε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο πρωθυπουργός βγαίνει και δηλώνει ότι δεν πρόκειται να σκορπίσει αυτά τα λεφτά στους 4 ανέμους. Οι 4 άνεμοι, μην έχετε καμία αμφιβολία, είναι ο ελληνικός λαός. Είναι οι επιχειρηματίες που έκλεισαν ή θα κλείσουν τις επιχειρήσεις τους. Είναι οι Έλληνες που θα μείνουν χωρίς δουλειά. Είναι οι μικροί που θα απορροφηθούν από τους μεγάλους.

Ο κος Μητσοτάκης και ορισμένα στελέχη της κυβέρνησης, μιλάνε ήδη για την αναμόρφωση και ανάπτυξη ενός νέου κράτους.

Μην έχετε καμία αμφιβολία. Αυτό το νέο κράτος είναι οι παλιοί, πασίγνωστοι μεγαλοεργολάβοι – φίλοι της οικογένειας Μητσοτάκη. Είναι όσοι τα βρήκαν με τον πρωθυπουργό. Όσοι έκλεισαν συμφωνίες για να πάρουν αεροδρόμια ή νέες κατασκευές δομών φιλοξενίας στα πολυβασανισμένα ακριτικά νησιά μας.

Είναι όλα τα λευκά περιστέρια της επιχειρηματικής ζωής του τόπου. Και όλα τα λευκά κολάρα, τα οποία έχουν κλείσει συμφωνίες με τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Όλα τα λεφτά που δίνονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση εντάσσονται μέσα σε ευρωπαϊκά προγράμματα και πρέπει η δυστυχισμένη πατρίδα μας να πάρει μέρος βάζοντας ένα ποσοστό χρημάτων, δηλαδή ένα κομμάτι από το λίπος που της έχει απομείνει. Προφανώς, οι πανηγυρισμοί της κυβέρνησης έχουν να κάνουν με το μεγάλο φαγοπότι που ετοιμάζεται με στενούς φίλους της.

Κοντολογίς, από ό,τι φαντάζομαι σε πρώτη φάση, θα χρησιμοποιηθούν τα υπάρχοντα χρήματα μαζί με τα καινούργια για έργα που θα φέρουν ατέλειωτα κέρδη σε συγκεκριμένα θυλάκια. Μεγάλες τσέπες. Εκτιμώ ότι θα πρωταγωνιστήσουν στο εγγύς μέλλον, τα λευκά περιστέρια, οι Βαγγέληδες, οι ασχολούμενοι με ψηφιακές ταυτότητες και συστήματα ασφαλείας. Και γενικά όσοι μελετούν ή παράγουν ή συμμετέχουν σε πολύ αεράτες δουλειές. Γι’ αυτό, στην παρούσα κυβέρνηση σας θέλει να ασχολείστε κυρίως με τα μέτρα ασφαλείας και προφύλαξης για τον covid-19. Ο αρχάγγελος της Υγείας και της σχολαστικής καθαριότητας σας θέλει ήρεμους. Στο σπίτι. Σας θέλει με την ψυχική ηρεμία ενός χαπακωμένου. Ξέρει από χάπια. Απαγορεύονται οι διαδηλώσεις, οι συναθροίσεις και οι πορείες. Μπορεί να κολλήσετε covid-19 ή ποιος ξέρει; Covid-20,21,22.

Είναι μεγάλη φάμπρικα, να λες στον πληθυσμό: «μην διεκδικείς, μην διαμαρτύρεσαι, μη φωνάζεις γιατί οι λίγοι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί περισσότεροι!».

Πώς θα τα βγάλει πέρα ένα μνημονιακό κράτος αν δεν κόψει το εισόδημα των πολιτών του. Φυσικά, αυτό το κάνει για να έχουν την υγειά τους. Άμα τρως λιγότερο ή καθόλου, δεν ανεβάζεις χοληστερίνη, δεν έχει τριγλυκερίδια, δεν κάνει ουρικό οξύ και μένοντας στο σπίτι δεν κινδυνεύεις να κολλήσεις από τον ανύπαρκτο κορωνοϊό. Φοράς απαραίτητα μια μάσκα που αγοράζεις από βιομηχανία φίλων της οικογένειας, και βάζεις αντισηπτικά μέχρι να ασπρίσει το δέρμα σου και να πάθεις δερματίτιδα. Έχοντας το γνωστό πολιτικό κεφάλαιο του τόπου και μία σχεδόν σιωπηλή αντιπολίτευση, χάσαμε το βασικό έσοδο από την τουριστική βιομηχανία. Έκλεισαν ή δεν μπορούν να λειτουργήσουν χιλιάδες επιχειρήσεις εστίασης.

Έπεσε το εισόδημα των περισσότερων πολιτών. Κανείς δεν τα βγάζει πέρα για δυόμισι μήνες με επίδομα 800 ευρώ. Η ύφεση θα κυμανθεί από 5 έως 10% αλλά μπορεί να προκύψει και μεγαλύτερη. Όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει το πολιτικό κεφάλαιο.

Ολοκληρώνω τρεισήμισι χρόνια δημιουργικής εργασίας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM. Όταν ήρθα στο Επίνειο, ο σταθμός αυτός ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτος. Η ακροαματικότητα των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ FM, ήταν ουσιαστικά μηδενική. Δουλέψαμε σκληρά και με βάση τις προτάσεις μου φτιάξαμε ένα ραδιοφωνικό πρόγραμμα που απέκτησε οντότητα. Ραδιοφωνική, ενημερωτική, πολιτική. Ήρθα επί εποχής Τσίπρα, φεύγω επί εποχής Μητσοτάκη. Δεν ολοκλήρωσα το συμβόλαιό μου, γιατί ο νοσηρός πίεσε ασφυκτικά να διακόψω τις εκπομπές μου. 

Στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ,  επιχείρησα μαζί με άλλους συναδέλφους που πρότεινα να έρθουν, όπως ο Χουδαλάκης και ο Καλαμαράκης, να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα πολυφωνικό, ελεύθερο, πλουραλιστικό, κριτικό και εντελώς ανεξάρτητο. Έως ένα σημείο τα καταφέραμε καλά. Οφείλω για μία ακόμη φορά να ομολογήσω ότι δεν είχα παρεμβάσεις στο έργο μου αλλά ορισμένες φορές παρακλήσεις.

Ξέρετε, οι πολιτικοί στην Ελλάδα δεν είναι όπως σε άλλες χώρες του εξωτερικού. Έχει να κάνει με παλιά τζάκια, οικογένειες και αγιογραφίες. Είναι αμαρτία, βεβήλωση, τυμβωρυχία να ενοχλήσεις μέλη της οικογένειας. Αδελφές, ανιψιούς, θείους, εξαδέλφια, κολλητούς, παρατρεχάμενους, κηπουρούς και ..καμαρώτους.

Όπως και να έχει, έβαλα στη λίστα μου έναν ακόμη σταθμό και μία ακόμα δημιουργική περίοδο στην καριέρα μου. Πρόσθεσα πείρα. Γηράσκω αεί διδασκόμενος. Μέτρησα φίλους. Μέτρησα νοοτροπίες. Οργάνωσα για μία ακόμη φορά το μυαλό μου και κατάλαβα ότι όσα έχω κάνει στο ραδιόφωνο, οφείλονται σε μία ακατανίκητη δύναμη. Σε μία δεξαμενή αγάπης, πάθους και εμπιστοσύνης. Δηλαδή, σε όλους εσάς που με ακολουθείτε δεκαετίες, είτε με συμπαθείτε, είτε όχι. Είτε λέτε ότι κάνω καλά αυτή τη δουλειά, είτε με κριτικάρετε αυστηρά, είτε μου επιτίθεστε με σχόλιά σας. Εσείς, είστε εκείνοι που μου επιτρέπετε να συνεχίζω. Από τη Δευτέρα λοιπόν, αλλάζουμε σελίδα, όπως συμβαίνει στις δουλειές όλων των ανθρώπων.

Από τη Δευτέρα μεταφέρω την εκπομπή μου στο ΕΛΛΑΔΑ 94,3 στα FM. Η εκπομπή μου θα μεταδίδεται από μεγάλες πασίγνωστες ιστοσελίδες, από 25 περιφερειακούς σταθμούς και βλέπουμε. Ευχαριστώ θερμά τη Διοίκηση των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ FM για τη συνεργασία, για την ελευθερία που είχα, για το σεβασμό απέναντι στο ραδιοφωνικό λόγο μου.

Σε αυτό το σταθμό, έδωσα και δώσαμε μάχη κόντρα στη συμφωνία της λίμνης των Πρεσπών. Από εδώ έκανα γνωστή τη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, όταν όλα τα κανάλια με πρώτο τον ΣΚΑΙ απέκρυπταν ότι πρόκειται να γίνει ή έλεγαν ότι δεν θα πάει κόσμος αλλά μόνο ελάχιστοι φαιδροί.

Εδώ, σε αυτή τη σειρά των εκπομπών ενίσχυσα και παρότρυνα τόσο για τη Θεσσαλονίκη, όσο και για τη συγκέντρωση του Συντάγματος. Εκατομμύρια κινητοποιήθηκαν και έδειξαν την άποψη του ελληνικού λαού για τη μεγάλη προδοσία στην οποία έβαλε και βάζει πλάτη, ο απών από όλες τις συγκεντρώσεις Μητσοτάκης. Η άποψη του ελληνικού λαού, εφάνηκε στις εκλογές, με την εκλογική ήττα του κου Τσίπρα. Ο σημερινός πρωθυπουργός με το που ήρθε στην εξουσία απέδειξε με όλες τις πράξεις και κινήσεις του, ότι ποτέ δεν ήταν εναντίον μίας συμφωνίας που οργάνωσε, σχεδίασε και προώθησε η κα Μέρκελ και το ίδρυμα Σόρος.

Εδώ και σε αυτό το σταθμό έδωσα μαζί σας πολλές μάχες. Όχι μόνο πολιτικές. Δώσαμε μαζί μάχη για να πάει ένα παιδάκι στη Βοστώνη να κάνει τη θεραπεία Zolgesma. Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ. Ένα παιδάκι που είχαν ξεγράψει πολιτικοί και γιατροί του ΕΟΠΥΥ. Ένα υπέροχο αγοράκι που στέκεται τώρα στα πόδια του, που παίζει και στηρίζει πλέον το κεφαλάκι του, μόνο του. Σώθηκε, επειδή οι Έλληνες συγκέντρωσαν περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ, για να πάει στη Βοστώνη και να κάνει την ειδική θεραπεία με το πανάκριβο φάρμακο. Ο Κικίλιας το είχε ξεγράψει και έλεγε στη μάνα του ότι είναι νέα και μπορεί να κάνει άλλα παιδιά. Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ με τη βοήθεια του Θεού και της ελληνικής κοινωνίας, σκότωσε τους δαίμονες. Διέψευσε όσα έλεγαν για την πορεία του. Και τότε, πληρωμένα κανάλια και ιστοσελίδες, καθοδηγούμενα από τον ανεκδιήγητο σημερινό υπουργό Υγείας, επιχείρησαν να πούνε στην κοινή γνώμη, ότι αυτό το παιδάκι δεν έχει σωτηρία. Τα τηλεοπτικά κανάλια θυμήθηκαν ότι υπάρχει ο Παναγιώτης Ραφαήλ όταν πέταξε για τη Βοστώνη. Όταν ΕΣΕΙΣ συγκεντρώσατε τα χρήματα.

Στο σταθμό των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, έδωσα μάχη για να αποκαλυφθεί ακριβώς τι συμβαίνει με τον Covid-19, με τα πληρωμένα κανάλια και με τους καθηγητές που εισηγήθηκαν να αγοράσει ένας φτωχός λαός εκατομμύρια εμβόλια Η1Ν1, τα οποία πετάξαμε στη χωματερή. Όπως και να ‘χει, οι μάχες αυτές δεν χάθηκαν, δεν έπεσαν στο κενό. Και θα συνεχιστούν. Από άλλο μετερίζι. Από άλλη γωνία. Και με άλλες αντιξοότητες. Συνήθεις στα πολιτικά αντισώματά μου.»

pronews.gr

Διαβάστηκε 874 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 30 Μαϊος 2020 18:33