Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:03: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 21:07

Σφοδρή επίθεση Γ.Τράγκα σε Μαξίμου: «Ακατάλληλος ο Κ.Μητσοτάκης να διαχειριστεί την κρίση - Ο Θεός να μας φυλάει αν...»

Ο Γιώργος Τράγκας μίλησε στην εκπομπή του για την επόμενη ημέρα της πανδημίας του κορωνοϊού και επιτιθέμενος με σφοδρότητα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την διαχείριση της κρίσης, αλλά και για το νέο περιβάλλον που δημιουργείται στην οικονομία τόνισε μεταξύ άλλων:

«Παρακαλώ τους υπεύθυνους εκεί στο Μαξίμου, να δώσουν στον κο Πρωθυπουργό το σημείωμα της σημερινής εκπομπής μου.

Δεν έχει καμία σημασία αν θα το πετάξει στο καλάθι των αχρήστων.

Ενδέχεται να του ρίξει μια ματιά και αυτό να αποβεί χρήσιμο στο ζύγισμα της κατάστασης και στην πορεία του σκάφους που κατά την αυθαίρετη γνώμη μου οδηγείται σε μία τέλεια καταιγίδα. Ένα perfect storm.

Αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ. Ολοκλήρωσα μια σειρά 20 συνεντεύξεων με διακεκριμένους καθηγητές, λοιμωξιολόγους, επιδημιολόγους και πεπειραμένους διευθυντές του εθνικού συστήματος υγείας.

Επίσης, συνομίλησα με καθηγητές, οικονομολόγους και ένα πλήθος παλαιούς συνδικαλιστές διαφόρων κλάδων της αγοράς. Δεν παρέλειψα να συνομιλήσω με καθηγητές του συνταγματικού δικαίου   και της νομικής σχολής.

Κε Μητσοτάκη, οφείλω πριν παρουσιάσω αυτές τις συνεντεύξεις στο ευρύ κοινό, να σας αφηγηθώ σήμερα το πρωί, τα συμπεράσματά μου και τις ακριβείς διαπιστώσεις μου.

Ουδείς καθηγητής, λοιμωξιολόγος ή επιδημιολόγος δεν σας έχει αναφέρει λεπτομερώς και αναλυτικά, πόσους θανάτους είχαμε τα τρία τελευταία χρόνια από καρκίνους και καρδιοπάθειες, λόγω ελλείψεων του εθνικού συστήματος υγείας, που απέκρυπταν επιμελώς, όχι οι γιατροί αλλά οι μνημονιακές κυβερνήσεις.

Είχαμε μόνο τα τρία τελευταία χρόνια, 250.000 θανάτους από καρδιοπάθειες και νεοπλασίες. Δεν αθροίζω σε αυτούς, την τρίτη αιτία θανάτου που είναι οι λοιμώξεις και την 4η που είναι τα τροχαία.

Δεύτερον, όλοι οι λοιμωξιολόγοι και οι επιδημιολόγοι, όπως και οι μάχιμοι γιατροί στις κλινικές που μετατράπηκαν σε covid-19, μιλάνε για την αναγκαιότητα των μέτρων αλλά αναγνωρίζουν, ομολογούν και προειδοποιούν για ένα κύμα μολυσματικών ασθενειών, μιλάμε κε Πρόεδρε, για δεκάδες χιλιάδες θανάτους που θα επέλθουν, εξαιτίας της καθίζησης του βιοτικού επιπέδου, του τυφώνα της ένδειας και της οικονομικής παράλυσης. Άπαντες νίπτουν τας χείρας των, σε ό,τι αφορά την μετα-κορονοϊό εποχή.

Κύριε Μητσοτάκη, κυριολεκτικά ανατρίχιασα, ακούγοντας ότι μεγάλες λίστες καρκινοπαθών με όγκους στον πνεύμονα, στο έντερο και σε άλλα όργανα, περιμένουν να χειρουργηθούν επειδή στρέψατε όλο τον υγειονομικό μηχανισμό του κράτους στην αναχαίτιση του covid-19.

Δηλαδή κε Πρωθυπουργέ, καταδικάσατε ενδεχομένως σε θάνατο και σε χειρότερη ποιότητα ζωής, χιλιάδες Έλληνες, προκειμένου να αποδείξετε ότι αντέχει το σύστημα υγείας.

Όπως επιμελώς κρύβατε τους εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους που προξένησαν στο σύστημα υγείας τα μνημονιακά μέτρα, έτσι και τώρα αποκρύβετε τόσο εσείς, όσο και οι εκπρόσωποί σας την αγωνία – σε πολλές περιπτώσεις – την επιθανάτια αγωνία, χιλιάδων συνανθρώπων σας που περιμένουν να χειρουργηθούν ή να κάνουν ακτινοθεραπεία.

Επίσης, οι επιδημιολόγοι αρνούνται ουσιαστικά να σχολιάσουν τις παρενέργειες του lockdown που αποφασίσατε. Λένε ότι αποκρούσαμε τον ιό, αλλά για τα μύρια που έπονται μεταφέρουν τη συνολική ευθύνη στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Ουδείς γνωρίζει ( και όχι μόνο γιατρός) αλλά και οικονομικοί παράγοντες, εάν έχετε κάποια εναλλακτικά πλάνα πορείας του ελληνικού λαού. Ίσως δεν έχετε αντιληφθεί ότι το 1/3 της ελληνικής αγοράς, κινδυνεύει να μην ανοίξει ποτέ πια. Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Αλλά και οι μεγαλοξενοδόχοι δεν θέλουν να ανοίξουν τα ξενοδοχεία τους, με το επιχείρημα ότι μπορεί να υπάρξει έστω και ένα κρούσμα και να τους βάλει σε καραντίνα ο Χαρδαλιάς για 14 ημέρες.

Δεν πρόκειται να λειτουργήσει τίποτα, εφόσον παραμείνετε κολλημένος στη δόλια πολιτική άποψη να εμφανίζεστε ως ο Απόστολος Παύλος ή ο Άγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος.

Υπάρχει μάλιστα, ένα αμείλικτο πολιτικό ερώτημα, το οποίο διατυπώνεται από πλήθος καθηγητών, διανοουμένων και ανθρώπων της αγοράς. Εσείς, ένας κατεξοχήν νεοφιλελεύθερος, οπαδός του μνημονίου, της γερμανικής δημοσιονομικής πειθαρχίας, πώς θα μπορέσετε ιδεολογικά, φιλοσοφικά και πολιτικά να διαχειριστείτε μια τέτοια κατάσταση καθολικής ένδειας στην ελληνική κοινωνία;

Εκατομμύρια χέρια Ελλήνων θα τεντωθούν ψηλά και θα αναμένουν από εσάς βοήθεια. Ένας άνθρωπος που λέγατε, ότι θα αυξήσετε την πίτα και τον τζίρο των εργασιών, που περιμένατε επενδύσεις, που ποτέ δεν θα έρθουν. Που θέλατε να κάνετε ιδιωτικοποιήσεις.

Τώρα, με ποια πολιτική φιλοσοφία θα διαχειριστείτε την ανέχεια, την πείνα και τη ρευστοποίηση των περιουσιών εκατομμυρίων Ελλήνων.

Πώς ένας άνθρωπος, όπως εσείς, που πιστεύει στο μεγάλο κεφάλαιο, διώχνει τις καθαρίστριες και τους λέει να γίνουν επιχειρηματίες και δεν επιτρέπει να κινηθεί, ούτε δραχμή από κρατικό ταμείο, χωρίς να περάσει από το μάτι της Αγίας Οικογένειας, πώς θα μπορέσετε να ασκήσετε πολιτική;

Θα πρέπει να κάνετε ακριβώς τα αντίθετα από όσα πιστεύετε. Λέγεται  μέσα στην κυβέρνησή σας,  ότι θα πορευτείτε και θα παραμείνετε στην εξουσία, με βάση το λίπος που διαθέτει η οικονομία της χώρας.

Το περίφημο μαξιλάρι των 20 ή 30 ή 35 κανείς δεν ξέρει δισεκατομμυρίων που άφησε ο Τσίπρας. Εγώ όμως θα επιμείνω. Γιατί το επιχείρημά σας, ότι εγώ είμαι υπέρ της ζωής και των ανθρώπων, καθίσταται σαθρό και ψευδέστατο, γιατί ενός κακού – του κορονοϊού – μύρια κακά έπονται, με απροσδιόριστο αριθμό θανάτων, που δεν θα καταγράφονται και δεν θα ανακοινώνονται από κανένα Τσιόδρα.

Αγαπητέ κε Μητσοτάκη, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, ο κος Αντόνιο Γκουτέρες, εκτίμησε χθες, ότι η επιδημία του κορονοϊού ενδέχεται να προσφέρει σε κάποιες χώρες δικαιολογία, για να υιοθετήσουν μέτρα που καταπιέζουν τους πολίτες.

Τα οποία όμως δεν συνδέονται με την επιδημία. Και προειδοποίησε ότι η κρίση του covid- 19 κινδυνεύει να αναχθεί σε κρίση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Κε Μητσοτάκη, προκειμένου να παραμείνετε στην εξουσία. Προκειμένου να υπερβείτε τα κύματα των λαϊκών αντιδράσεων, θα προχωρήσετε σε ωμές παραβιάσεις του συντάγματος και των ατομικών δικαιωμάτων;

Θα ευθυγραμμιστείτε με τις οδηγίες του Βερολίνου; Θα θελήσετε να μείνετε αξιόπιστος στη συγκομιδή των πλεονασμάτων και στις καταβολές των δόσεων του χρέους; Η ανθρωπιά σας θα περιοριστεί μόνο σε διαγγέλματα και όχι σε πολιτικές πράξεις;

Η κατάσταση οδηγείται αναγκαστικά και ιδιαίτερα φιλολαϊκή τολμώ να πω, σοσιαλιστική, διαχείριση των οικονομικών του κράτους. Εσείς, βγάζετε εξανθήματα, όταν μιλάτε για προσλήψεις συμβασιούχων.

Βγάζετε φλύκταινες, όταν ακούτε ότι διαδηλώνουν καθαρίστριες ή άλλοι εργαζόμενοι. Θα αλλάξετε πολιτική φιλοσοφία και οικονομική πολιτική ή θα καταστείτε μια υγειονομική τυραννία, που θέτει ως προπέτασμα δήθεν τη ζωή του ανθρώπου, ενώ καθίσταται μία κοινοβουλευτική δικτατορία, έχοντας στη βιτρίνα της τον κο Τσιόδρα και τον κο Χαρδαλιά;

Θα επιστρέψουμε σε εργασιακό μεσαίωνα, επειδή τα κουκιά δεν βγαίνουν και το λίπος θα εξαντληθεί συντομότατα;

Με το επιχείρημα ότι θα μολυνθούμε ή θα μολύνουμε, θα διαλύσουμε όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα; Θα γυρίσουμε στην εποχή της Σπιναλόγκας και των λοιμωδών νόσων, προκειμένου να έχουμε υγειονομική πενία και υγειονομική δυστυχία; Έχετε αναρωτηθεί κε Μητσοτάκη πόσοι Έλληνες έχουν καταφύγει σε ηρεμιστικά από τα μέτρα σας;

Έχετε ζητήσει πληροφορίες από τις γραμμές στήριξης; Σας έχουν πει, μη πληρωμένοι δημοσκόποι ή επιστήμονες, πόσοι Έλληνες πιστεύουν ότι μολύνατε τα συνταγματικά και ατομικά μας δικαιώματα;

Πρέπει να σας πω, ότι ακόμα και αυτοί που σας εγκωμιάζουν, γράφουν διεθνώς ότι η χώρα, στην οποία είστε πρωθυπουργός, δηλαδή η πατρίδα μας, θα πληγεί καίρια και θα γυρίσει πολλά χρόνια πίσω. Βάλατε να γράψει άρθρο υπέρ των ενεργειών σας στο  Bloomberg, ένας πρώην υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ.

Δεκάδες διεθνείς οργανισμοί και εφημερίδες γράφουν ότι θα πληγούμε ανεπανόρθωτα. Με πρώτο το ΔΝΤ και δεύτερο όλο το διεθνές τραπεζικό σύστημα. Γελάνε, όταν ακούνε τα σχέδια Σταϊκούρα.

Ακόμα και η δημοκρατική Washington Post, έγραψε χθες ότι η Ελλάδα πέτυχε με τον κορονοϊό αλλά θα πληγεί οικονομικά. Και μάλιστα σημειώνει, ότι είναι αντιμέτωπη με ένα τεράστιο οικονομικό πλήγμα.

Η έγκριτη οικονομική εφημερίδα κε Μητσοτάκη, αναφέρει στο άρθρο της, ότι έχουμε έναν από τους γηραιότερους πληθυσμούς και ένα σύστημα υγειονομικής περίθαλψης αποδυναμωμένο, από μία δεκαετία λιτότητας.

Αναφέρει ότι υπήρχε μία ανησυχία για τραγωδία τύπου Ιταλίας, όπως και για τα υπερήφανα λόγια που λέτε, για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Ωστόσο η αμερικανική εφημερίδα, υπογραμμίζει ότι η πατρίδα μας ζει από τον τουρισμό, που είναι η μοναδική βιομηχανία μας και ότι το οικονομικό πλήγμα, θα την γυρίσει ξανά πίσω.

Αγαπητέ κε Μητσοτάκη, το ερώτημα είναι, πόσο εσείς, ένας πολιτικός νεοφιλελεύθερος, της Σχολής του Σικάγου, συνδεδεμένος με το Βερολίνο και το ίδρυμα Σόρος, θα μπορέσετε να διαχειριστείτε μία τέτοια κρίση, υπέρ του ελληνικού λαού. Ούτε επενδύσεις μπορούν να γίνουν, ούτε λεφτά για να αντέξουμε για μεγάλο διάστημα υπάρχουν.

Λογικά, αναπόφευκτα, μπροστά μας έχουμε μόνο μνημόνια και δανεισμούς με επώδυνους όρους. Αναρωτιέμαι, πόσο χρήσιμος για το τιμόνι της χώρας, μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, που πιστεύει μόνο στο μεγάλο κεφάλαιο, στις επενδύσεις και στις ιδιωτικοποιήσεις.

Αναρωτιέμαι, πώς η παρέα  της οικογένειας Μητσοτάκη που αποτελείται από 10 οικονομικά τζάκια και κάποιους εφοπλιστές, μπορεί να κατευνάσει, να ηρεμήσει και να ταΐσει 10 εκατομμύρια πληθυσμό.

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ,  το δημόσιο χρέος έφτασε το 4ο τρίμηνο του 2019 τα 331 δις ευρώ. Σκεφτείτε, κε Μητσοτάκη, πόσο θα πάει αυτό το χρέος επί των ημερών σας.

Σκεφτείτε ότι όπως μεταδόθηκε χθες, οι μισές εταιρίες της παντοδύναμης και παμφάγου Γερμανίας, μείωσαν τις ώρες εργασίας των υπαλλήλων τους, λόγω του κορονοϊού και το 18% προχωρεί σε απολύσεις.

Έχετε διανοηθεί κε Μητσοτάκη, τι φέρνουν οι αποφάσεις σας στην Ελλάδα; Οι μόνοι που κέρδισαν και θα κερδίζουν από αυτή την κατάσταση, είναι οι πωλήσεις των σούπερ μάρκετ. Μέσα σε 7 εβδομάδες έκαναν τζίρο 1,3 δισεκατομμύρια.

Κε Πρωθυπουργέ, επιχειρώ  – ενδεχομένως με επώδυνο τρόπο – να σας αναλύσω καθημερινά την όλη κατάσταση, μήπως και προλάβετε και μαζέψετε τις καθολικές οικονομικές και κοινωνικές βλάβες που επέρχονται.

Πρόκειται για τέλεια καταιγίδα και επειδή δεν έχετε ζήσει διάφορες πανδημίες του παρελθόντος, πρέπει να σας δώσουν στοιχεία για την ασιατική γρίπη, τη γρίπη του Χονγκ Κονγκ, τον SARS και τον MERS. εκατομμύρια οι νεκροί κε Μητσοτάκη. Δυόμισι εκατομμύρια νεκροί  μόνο από την ασιατική γρίπη.

Και τότε οι άνθρωποι πέθαιναν από ασφυξία. Με κυανομένα χείλη, δηλαδή μπλε. Τότε δεν υπήρχε τηλεόραση στην Ελλάδα και ο παγκόσμιος πυρετός δεν έμπαινε στο σπίτι. Η παγκόσμια οικονομία δεν σταμάτησε.. αν σταμάταγε θα είχαμε εκατομμύρια νεκρούς..

Παρακαλώ τους αξιωματούχους του Μαξίμου, να δίνουν τις σημειώσεις μου στον κο Πρωθυπουργό και ας τις πετάξει στο καλάθι των αχρήστων. Όπως σας είπα προηγουμένως, ολοκλήρωσα μια σειρά περίπου 20 συνεντεύξεων με λιμωξιολόγους και επιδημιολόγους και έχω βγάλει τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα.

Εισηγούνται στα τυφλά, χωρίς να γνωρίζουν όπως οι ίδιοι λένε, τίποτα για τον ιό και δίνουν πραγματική μάχη με τους υπάρχοντες συνδυασμούς φαρμάκων για να σηκώσουν όρθιους τους ασθενείς από covid-19.

Όπως έχετε αντιληφθεί, έχουμε πλέον κρούσματα σε κλειστές δομές ή ιατρικές μονάδες. Αυτό είναι εύλογο και αναμενόμενο.  Οι δομές φιλοξενίας μεταναστών είναι υγειονομικές βόμβες και πρέπει να επιτηρούνται. Οι ιατρικές μονάδες, είχαν τα τελευταία χρόνια εκατοντάδες περιστατικά ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, πολλά από τα οποία κατέληξαν σε θάνατο. Ασφαλώς είναι ευθύνη του υγειονομικού προσωπικού διαφόρων κλινικών, η καθαριότητα η οποία τηρείται εντός των χώρων τους.

Είναι τουλάχιστον αφελές να διατυπώνονται ερωτήματα, γιατί υπάρχει κρούσμα κορονοϊού ανάμεσα σε 500 ή 1.000 μετανάστες ή ανιχνεύεται covid-19 σε κλινικές που νοσηλεύονται ή εισέρχονται ασθενείς.

Αδυνατώ να πιστέψω, ότι μπορεί να σταματήσει η οικονομία της χώρας. Να καταποντιστεί η ελληνική κοινωνία, επειδή το μνημονιακό ελληνικό κράτος δεν δύναται να ελέγξει τις δομές φιλοξενίας.

Δεν μπορώ να πιστέψω, ότι η μπίζνα του μεταναστευτικού, μπορεί να πολλαπλασιάσει τα μέτρα – μαχαίρια κατά της ελληνικής οικονομίας. Ήδη λαμβάνω εκατοντάδες μηνύματα από καταστηματάρχες, επιχειρηματίες και κλάδους που μου λένε ότι δεν πρόκειται να ανοίξουν καθόλου τις επιχειρήσεις τους.

Αγαπητέ κε Μητσοτάκη, δεν μπορείτε να διανοηθείτε, πόση καταστροφή φέρνουν τα μέτρα σας. 2 στις 5 επιχειρήσεις θα ανοίξουν και θα κλείσουν ή δεν θα ανοίξουν καθόλου.  Ο τουρισμός είναι χαμένος για τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια.

Ακόμη και τα κομμωτήρια ή οι καφετέριες ή τα εμπορικά καταστήματα μετράνε τις βλάβες και οι ιδιοκτήτες τους, τραβάνε τα μαλλιά τους.

Ο κος Τσιόδρας, παρατήρησα χθες, απεκδύεται πλήρως των πολιτικών ευθυνών και εισάγει στις απαντήσεις του μεγαλύτερες δόσεις ειλικρίνειας και σαφήνειας.

Σε ερώτημα, που κατά τη γνώμη μου, εξυπηρετεί την προώθηση του ΡΕΜΝΤΕΣΙΒΙΡ, ότι η χλωροκίνη και η αζυθρομυκίνη προκαλούν τοξικά φαινόμενα, ο καθηγητής ήταν σαφής και σημείωσε, ότι αυτή η τοξικότητα παρατηρείται σε μακρόχρονη θεραπεία και η ανεπιτυχής δράση, επισημαίνεται όταν η χλωροκίνη και η αζυθρομυκίνη δεν δοθούν εγκαίρως.

Επίσης, ο κος καθηγητής αναφέρθηκε στις νέες μελέτες που παρελήφθησαν από τη Μασσαλία και αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του συνδυασμού αυτών των πάμφθηνων φαρμάκων.

Πρέπει να σημειώσω, ότι αυτές τις ημέρες, διαρρέουν πληροφορίες για χορηγίες φαρμακευτικών εταιριών, τώρα και στο παρελθόν προς διάφορους καθηγητές. Επισημαίνω ακόμα μια φορά ( και αυτό είναι προς τιμήν του), ότι ο κος Τσιόδρας απέρριψε – θα έλεγα κατηγορηματικά – ερωτήματα, εισηγήσεις για υγειονομικά διαβατήρια, τσιπ και άλλα τέτοια.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο διαδηλώνουν κατά της καραντίνας. Αμερικανοί και άλλοι, φοβούνται όπως όλοι μας τον ιό, αλλά δεν θέλουν να χάσουν τις δουλειές τους και δεν θέλουν να πεινάσουν.

Στην Αμερική, τα ιδρύματα Γκέιτς, Σόρος και Κλίντον, μαζί με τον οργανισμό εγκρίσεως φαρμάκων, επιδιώκουν να εμποδίσουν την εισαγωγή στα νοσοκομεία το συνδυασμό χλωροκίνης – αζυθρομυκίνης, δηλαδή το πρωτόκολλο του Ντιντιέ Ραούλ.

Επιδιώκουν να ανατρέψουν τον κο Τραμπ, μέσω του αριθμού των θυμάτων που προκαλεί ο ιός. Αυτό κατάλαβα, από επικοινωνία που είχα χθες, με το νοσοκομείο Τζον Χόπκινς της Βαλτιμόρης.

Έλληνας διακεκριμένος γιατρός του νοσοκομείου, μου είπε ότι δίνουν απλά αντιϊικά και ότι πρέπει ο ασθενής να εισαχθεί σε ομάδα πειραματικής μελέτης. Να υπογράψει αυτός και οι συγγενείς του, για να του χορηγηθεί υδροξιχλωροκίνη και αζυθρομυκίνη.

Διάφορα ιδρύματα τύπου Γκέιτς και Σόρος, επιδιώκουν την ανατροπή του κου Τραμπ, επιδιώκουν δηλαδή ουσιαστικά την αύξηση της ανεργίας στις ΗΠΑ, προκειμένου να χάσει τις εκλογές ο Τραμπ. Σκεφτείτε ότι η ανεργία στις ΗΠΑ έφτασε στα 26 εκατομμύρια μέσα σε 5 εβδομάδες.

Παρόλα αυτά, εντείνονται τα συλλαλητήρια κατά της καραντίνας σε όλη την Αμερική  και αποκαλύπτεται πλέον ο βρόμικος ρόλος του Γκέιτς και η συνεργασία του με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και το Πεκίνο. Οι Αμερικανικές Υπηρεσίες, συνθέτουν πλέον όλες τις πληροφορίες, όλες τις αποδείξεις για την ενοχή του Πεκίνου.

Δεν σας κρύβω, ότι χαμογέλασα για την αίτηση που έκανε η Microsoft του κου Γκέιτς, να πιστοποιηθεί η πατέντα ενός τσιπ που θα τοποθετείτε στους ανθρώπους και θα καταγράφει τη φυσική κίνησή τους και τη βιολογική καθημερινότητά τους.

Ο κος Γκέιτς έχει προχωρημένες απόψεις για το ανθρώπινο είδος. Θιασώτης της παγκόσμιας διακυβέρνησης, όπως και αρκετοί που θέλουν έλεγχο του πυρήνα των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Δεν έχει σημασία αν τα ραδιοφωνικά σημειώματά μου, τα πετάει στο καλάθι των αχρήστων ο πρωθυπουργός της χώρας. Τόσο ο πατέρας του, όσο και η μάνα του ήταν φανατικοί ακροατές μου, αν και ασκούσα κριτική στην κυβέρνηση του αειμνήστου.

Ο κος Μητσοτάκης είναι αυτό που λέμε πλέον ακατάλληλος λόγω πολιτικής φιλοσοφίας για να διαχειριστεί μια τέτοια οικονομική τραγωδία. Μια εθνική τραγωδία. Και δεν το λέω τυχαία αυτό.

Αν μάλιστα συμβεί, αυτή την εποχή, που υπάρχουν κενά εξουσίας και κενά επιρροής στις διεθνείς σχέσεις λόγω κορονοϊού, ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, τότε ας μας λυπηθεί ο θεός!!!

Δεν μπορώ να φανταστώ έναν πολιτικό που πιστεύει στην πρόοδο μέσω αύξησης της οικονομικής πίτας, να πρέπει να κυβερνήσει έχοντας ελάχιστα ψίχουλα από την πίτα».

pronews.gr

Διαβάστηκε 1130 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 21:13