Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:28: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 18:35

Γ.Τράγκας: «Ο Τσιόδρας κύριε Μητσοτάκη αποκρύπτει την αλήθεια για την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων που χορηγούνται»

Την άποψη ότι ο Σ.Τσιόδρας αποκρύπτει την αλήθεια για την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων που χορηγούνται εδώ στην Ελλάδα εξέφρασε μέσα από άρθρο ο Γιώργος Τράγκας, ενώ χαρακτήρισε το δίδυμο Σ.Τσιόδρα-Ν.Χαρδαλιά χαρακτηρίζοντας τους «λοιμωξιο-ψυχίατρος» τον πρώτο και «πολιτικάντη κορονοσερίφη» τον δεύτερο.

«Βδομάδα των Παθών σε καραντίνα, ενώ επισημαίνεται από συνταγματολόγους και δημοσιολόγους, ότι ο κορωνοϊός γίνεται αφορμή για πολιτική ασφυξία της αντίθετης γνώμης.

Επίσης, ήδη καταγγέλλεται ότι απομονώνονται όσοι γιατροί και νοσηλευτές, που δίνουν μάχη στην πρώτη γραμμή, αναφέρονται σε ελλείψεις.

Ο κος Κικίλιας και το Μαξίμου επιδιώκει να πείσει τον κόσμο, ότι η κυβέρνηση είναι αλάνθαστη, είναι ασπίδα, είναι μεγάλο κουκούλι προστασίας  και ότι χάρη σε αυτήν έχουμε ακόμη τη ζωή μας και οι περισσότεροι την υγειά μας. Επομένως, ότι και αν μας φέρουν οι αποφάσεις της, όποιο σοκ και αν υποστούμε από τα οικονομικά μέτρα πρέπει να τη δικαιολογήσουμε.

Κουβέντα δεν λέει για τις υπάρχουσες ελλείψεις, για τη φτώχεια και την πείνα που έρχεται και για τη γερμανοκρατούμενη Ευρώπη που σπεύδει βραδέως και δίνει ελάχιστα για τη σωτηρία εκατομμυρίων  ευρωπαίων πολιτών και ακόμα λιγότερα στο δορυφόρο που λέγεται Ελλάδα.

Όπως σωστά έγραψε χθες το ΠΑΡΟΝ, αδίστακτος ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, μπλόκαρε την αναστολή των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία.

Τώρα το σύνθημα μένουμε στο σπίτι, θα γίνει μένουμε χωρίς σπίτι. Αν και διαφωνούσαν οι εκπρόσωποι της Κομισιόν και του ΔΝΤ δεν έβγαλαν μιλιά. Όπως έγραψε η εφημερίδα, παρόντες ήταν οι υπουργοί Σταϊκούρας και Γεωργιάδης και οι υφυπουργοί Ζαβός και Σκυλακάκης.

Πυκνώνουν οι πληροφορίες, ότι ο Μητσοτάκης σχεδιάζει εκλογές με λάβαρο νίκης τον Τσιόδρα και τον Κικίλια να φωνάζει: Σας σώσαμε!

Ακούγεται επίσης, δεν θέλω να το πιστέψω, ότι ο κος Μητσοτάκης πρόκειται να αντιγράψει μέτρα του Ερντογάν και να μην επιτρέπει την έξοδο από το σπίτι σε άτομα ηλικίας πάνω από 65 ετών.

Θέλω να παρακαλέσω τον κο Μητσοτάκη να με ακούσει. Γιατί άλλο πράγμα τα υγειονομικά μέτρα και άλλο πράγμα η υγειονομική χούντα.

Θέλω να με ακούσει ο πρωθυπουργός, γιατί άλλο πράγμα λοιμωξιολόγος και άλλο πράγμα λοιμωξιο-ψυχίατρος ή πολιτικάντης κορονοσερίφης.

Επειδή οι καθοδηγούμενοι συνάδελφοί μου δεν ασχολούνται με το τσουνάμι της ύφεσης, της φτώχειας και των μολυσματικών ασθενειών που θα ακολουθήσουν τον κορονοϊό, οφείλω σήμερα το πρωί να ενημερώσω τον κο Μητσοτάκη για τα πραγματικά στοιχεία  που συγκέντρωσα από ένα πλήθος ρεπορτάζ.

Ο κος Τσιόδρας κε Πρωθυπουργέ (δεν ξέρω για πιο λόγο) αποκρύπτει την αλήθεια για την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων που χορηγούνται εδώ στην Ελλάδα και συνεχώς μιλάει για ένα φάρμακο που μπαίνει σε τρίτη φάση δοκιμών και έχει αποτελεσματικότητα 67%.

Ο κος Τσιόδρας και ενδεχομένως κάποιοι στην αρμόδια επιτροπή δημόσιας υγείας και στον ΕΟΦ, καθυστέρησαν αρκετά – ενδεχομένως για γραφειοκρατικούς λόγους – την έγκριση της χορήγησης της χλωροκίνης και της αζυθρομυκίνης.

Μέχρι την ημέρα που ακούσαμε τον κο Τσιόδρα να αναφέρει τη λέξη χλωροκίνη και μέχρι την ημέρα που ακούσαμε τον Πρόεδρο του ΕΟΦ να λέει ότι μια μεγάλη φαρμακευτική εταιρία, η γιουνιφάρμα έδωσε χρήματα για να αγοράσουμε χλωροκίνη από την Ινδία.

Ο κος Τσιόδρας δεν λέει όλη την αλήθεια, ούτε ενημερώνει το κοινό για την αποθεραπεία που γίνεται μέσα σε λίγες ημέρες με τη χορήγηση χλωροκίνης και αζυθρομυκίνης και στα πιο βαριά περιστατικά, με τη χορήγηση μονοκλωνικών αντισωμάτων και κορτιζόνης, μετά από υπογραφή των ασθενών.

Κύριε πρωθυπουργέ, έκανα εκτεταμένο ρεπορτάζ και συνέλλεξα πληροφορίες από ένα πλήθος γιατρών σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας. Είναι πολιτικό και επιστημονικό έγκλημα να μην λέμε όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Εσείς δεν είστε λοιμωξιολόγος αλλά να βάλετε μία τάξη, γιατί εσείς στο τέλος και ο λαός θα πληρώσετε το μάρμαρο.

Αγαπητέ κε Μητσοτάκη σήμερα πρέπει να με ακούσετε.

Σύμφωνα με νέα έρευνα του διάσημου λοιμωξιολόγου και ερευνητή, Γάλλου καθηγητή Ντιντιέ Ραούλ, σε 1066 ανθρώπους, μετά τη χορήγηση χλωροκίνης – αζυθρομυκίνης (μιλάμε για δύο πολύ φθηνά φάρμακα που χρησιμοποιούνται στη ρευματοειδή αρθρίτιδα, τον ερυθηματώδη λύκο, την ελονοσία και την πνευμονία από την κοινότητα) έγιναν καλά οι 1062 και οι 4 που απεβίωσαν ήταν ηλικίας από 77 έως 92 ετών με βεβαρημμένο ιατρικό παρελθόν.

Αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, την 5η και 6η μέρα μετά τη χορήγηση χλωροκίνης και αζυθρομυκίνης οι πάντες υπήρξαν αρνητικοί στον ιό. Επίσης απεδείχθη στην καινούργια έρευνα του Γάλλου καθηγητή, ότι τόσο η χλωροκίνη, όσο και η αζυθρομυκίνη δεν άφησαν καμία τοξικότητα.

Κύριε Μητσοτάκη, πρέπει να σας τα λέει όλα ο κος Τσιόδρας και κυρίως να μην κρύβει τίποτα από τον ελληνικό λαό. Ειδικότερα, για τις εφαρμοζόμενες θεραπείες, όσους ασθενείς κουράρισε το Σωτηρία και άλλα κέντρα αναφοράς, με χλωροκίνη και αζυθρομυκίνη, μετά την 5η, 6η και 7η μέρα ήταν αρνητικοί.

Οι περισσότερες διασωληνώσεις οι οποίες μειώνονται κάθε μέρα, έγιναν γιατί δεν χορηγήθηκε χλωροκίνη, αζυθρομυκίνη ή τα μονοκλωνικά αντισώματα που δίνονται μετά από υπογραφή του ασθενούς και είναι πολύ ακριβό φάρμακο.

Πρέπει να σας πω,  ότι η καθυστέρηση της χορήγησης της χλωροκίνης, η οποία δόθηκε μετά από άδεια της επιτροπής δημόσιας υγείας και του ΕΟΦ, το γνωστό πλακενίλ που σε όλα τα πειράματα στη Γαλλία, δόθηκε σε ποσότητα 600mg την ημέρα μαζί με αζυθρομυκίνη, στοίχισε σε αρκετούς ανθρώπους τη διασωλήνωση.

Συγγενής μου κε Πρωθυπουργέ, ναύαρχος, μεγάλης ηλικίας, εισήλθε στο Σωτηρία, έφτασε στη διασωλήνωση και αποσωληνώθηκε και είναι στο σπίτι του τώρα, όταν χορηγήθηκε ο συνδυασμός χλωροκίνης και αζυθρομυκίνης.

Επίσης, κε Πρωθυπουργέ, ρωτήστε το βουλευτή σας τον κο Κέλλα. Έγινε καλά, με σταθερή χορήγηση χλωροκίνης και αζυθρομυκίνης επί 10 ημέρες, και στο τέλος με μία ενδοφλέβια ένεση ακριβού φαρμάκου, όπως το Ρο Ακτέμρα, που δίνεται στη ρευματοειδή αρθρίτιδα. Έτσι κατόρθωσε ο κος Κέλλας να επιστρέψει αποθεραπευμένος στο σπίτι του.

Επίσης, κε Πρωθυπουργέ, έχω συγκεντρώσει μαγνητοφωνημένες συνεντεύξεις από πλήθος γιατρών και νοσηλευτών, που λένε ότι αν ο ασθενής από κορωνοϊό αντιμετωπιστεί αμέσως από γιατρό και νοσηλευτές και του χορηγηθούν τα εγκεκριμένα πρωτόκολλα φαρμάκων, δεν παθαίνει τίποτα.

Αν όμως, όπως συμβαίνει στη Νέα Υόρκη – το άκουσα σε συνέντευξη γιατρού κλινικής – δεν υπάρχουν φάρμακα,  η χλωροκίνη, η αζυθρομυκίνη  και ένας αναπνευστήρας για όλους, τότε πράγματι  έχουμε μεγάλους αριθμούς θυμάτων. Άκουσα επίσης ότι εκεί θέλεις 35.000 δολάρια για να μπεις σε ένα νοσοκομείο να θεραπευτείς.

Πρέπει ο δημόσιος λόγος σε περιπτώσεις υγειονομικής κρίσεως να είναι σαφής και ειλικρινής. Άκουσα τον αγαπητό κο Τσιόδρα να ξεφεύγει της ενημέρωσης για τον ιό και να υπεισέρχεται σε θέματα που αφορούν την ενδοοικογενειακή βία και τις ψυχικές αντιδράσεις των κατοίκων που βρίσκονται σε καραντίνα.

Έχω την αίσθηση, ότι δεν πρέπει να αποκτήσουμε έναν υγειονομικό πατερούλη, ο οποίος να δίνει συμβουλές επί παντός του επιστητού και ως αγιογραφία να μπορεί να μιλάει για όλες τις παρενέργειες που φέρνει ο κορωνοϊός.

Διάβασα και ένα άρθρο του κου Μπιλ Γκέιτς στην Καθημερινή, που λέει μεταξύ άλλων ότι όλος ο κόσμος πρέπει να έχει πρόσβαση στο εμβόλιο. Ο κος Γκέιτς, όπως και το ίδρυμα Κλίντον, ενισχύουν τον παγκόσμιο οργανισμός υγείας. Ο Μπιλ έχει πολλές μετοχές και μερίσματα δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ένα πλήθος διεθνών φαρμακοβιομηχανιών.

Αγαπητέ κε Μητσοτάκη, από αυτό το σημείο και μετά, θέλω να με προσέξετε περισσότερο, γιατί όσα θα αναφέρω, αποτελούν και τμήματα εκθέσεων των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών, που έχει λάβει στα χέρια του, ο Αμερικανός Πρόεδρος, ο κος Τραμπ. Ξέρω ότι δεν τον «πάτε» πολύ, προτιμάτε την κα Μέρκελ, τα ιδρύματα Κλίντον και Σόρος, αλλά πρέπει εδώ να τύχω της προσοχής σας.  

Στις εκθέσεις της CIA και των άλλων αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών, περιλαμβάνονται δημοσιεύματα των Times της Νέας Υόρκης και της Washington Post. Σε λίγο που θα ξεσπάσει το σκάνδαλο, θα πρέπει η ελληνική κυβέρνηση, να πάρει μια θέση. Κε Μητσοτάκη, ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, θα κατηγορηθεί πολύ σύντομα, επίσημα, από την Αμερικανική Κυβέρνηση για απόκρυψη πληροφοριών και ένα πολύ βρόμικο παιχνίδι με την Κίνα.

Επειδή δεν έχετε ασχοληθεί ιδιαίτερα, πρέπει να σας ενημερώσω, γιατί αυτό θα δημιουργήσει τεράστια διεθνή ένταση. Ο πρόεδρος του ΠΟΥ, είναι ο Αιθίοπας κος Τάντρος Ντεμπρεγιέσους. Υπήρξε υπουργός Παιδείας και Εξωτερικών της Αιθιοπίας, μέλος μιας ιδιαίτερα καταπιεστικής κυβέρνησης. Το 2017, με την υποστήριξη της Κίνας, έγινε πρόεδρος του ΠΟΥ, κερδίζοντας τον Βρετανό Υποψήφιο.

Αγαπητέ κε Μητσοτάκη, η Κίνα έφτιαξε το κρατικό αεροδρόμιο της Αιθιοπίας και ένα πλήθος έργων. Σύμφωνα με τις εκθέσεις που έφτασαν στον Λευκό Οίκο και στα χέρια του κου Τραμπ. Ο κος αυτός κατηγορήθηκε ότι απέκρυψε και επιδημίες χολέρας στην περιοχή του, λέγοντας ότι είναι απλά ένα μικρόβιο που προκαλεί διάρροιες.

Απεδείχθη λίγο αργότερα, ότι ήταν το δονάκιο της χολέρας. Τόσο ο κος Γκέιτς, όσο και ο κος Κλίντον, αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, ενίσχυαν τον κο Ντεμπρεγιέσους και τον ΠΟΥ, να καθοδηγεί και να εγκρίνει εμβολιασμούς και εμβόλια που παρήγαγαν εταιρίες συμφερόντων του Γκέιτς και χορηγούνταν στην Αφρική και στην Ινδία. Στην Αφρική παρατηρήθηκε ότι τα εμβόλια αυτά έφεραν στειρωτικά φαινόμενα σε χιλιάδες νεαρά κορίτσια της Μαύρης Ηπείρου και στην Ινδία έφεραν παράλυση. Μάλιστα, με πρωτοβουλία των ινδικών αρχών σταμάτησε η χορήγησή τους.

Φυσικά ο κος Γκέιτς έβγαλε δισεκατομμύρια. Η διοίκηση Τραμπ και ο Πρόεδρος είναι ήδη ενημερωμένοι για όλα αυτά και κυρίως για τις σχέσεις του Ντεμπρεγιέσους με το Πεκίνο. Μάλιστα επισκέφτηκε το Πεκίνο, διαρκούσης της κρίσεως στη Γιουχάν και επέστρεψε πίσω, λέγοντας δεν τρέχει τίποτα, είναι τοπική επιδημία.

Στο χρόνο που χάθηκε, εκατοντάδες χιλιάδες Κινέζοι από τις μολυσμένες περιοχές, πέρασαν Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία και ΗΠΑ. Είναι ευτύχημα κε Πρωθυπουργέ, που δεν έχουμε ακόμη μεγάλα ανοίγματα με τους Κινέζους.

Δεν ήταν τυχαίο, κε Μητσοτάκη ότι βγήκε ο Πομπέο και είπε ότι μόλις τελειώσει η κρίση, θα λογαριαστούμε με την Κίνα και τον κο Ντεμπρεγιέσους.

Μου κάνει εντύπωση κε Πρωθυπουργέ, γιατί αφού δουλεύουν άριστα οι συνδυασμοί, φθηνών φαρμάκων στο Σωτηρία και σε άλλα νοσοκομεία, ο κος Τσιόδρας δεν το λέει καθόλου, αλλά συνεχώς μιλάει για ένα φάρμακο, μιας συγκεκριμένης εταιρίας, που διάβασε λέει, σε ένα έγκριτο επιστημονικό περιοδικό, και το οποίο έχει αποτελεσματικότητα, 67%.

Κε Μητσοτάκη θέλω να τα προσέξετε αυτά. Για να μην ακουστεί ότι ο κορωνοϊός και τα αστυνομικά μέτρα με τους κορονο-σερίφηδες πάνε μαζί, προς θεού με μπίζνες και διαφθορά.

Προσπαθώ να ενημερώνω τον κο Πρωθυπουργό, για να μην καταγραφεί ως ο υιός Μητσοτάκης,  ο οποίος εισήγαγε τη χώρα στη φάρμα των ζώων και δημιούργησε τη μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή, μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, μεγαλύτερη και εκείνη των ζημιών που προκάλεσαν τα μνημόνια στην Ελλάδα.

Πρέπει να πω στον κο Μητσοτάκη, ότι αργά ή γρήγορα, με βάση πληροφορίες που έχω, η διοίκηση Τραμπ θα ανακοινώσει ευθύνες για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και θα κατηγορήσει την Κίνα, ότι έσπειρε έναν ιό παγκοσμίως που θυμίζει βιολογικό όπλο. Επίσης, θα κατηγορηθούν διάφοροι πλούσιοι, όπως ο φίλος μας ο κος Γκέιτς, οι οποίοι έχοντας τα λεφτά τους σε φαρμακοβιομηχανίες, ποντάρουν και λένε συνεχώς ότι πρέπει οι άνθρωποι να κάνουν ολοένα και περισσότερα εμβόλια. Αξιοποιώντας επίσης, για να έχουν μία παγκόσμια οικονομική κηδεμονία, μέτρα – σαν και αυτά που έχουμε τώρα στην Ελλάδα και σε διάφορες άλλες χώρες του κόσμου.

Ήδη, επαναλαμβάνω, τόσο οι αμερικανικές υπηρεσίες, όσο και ο Πρόεδρος Τραμπ συλλέγουν στοιχεία για το πώς λειτούργησε αυτό το μούτρο, ο Τάντρος Ντεμπρεγιέσους. Πρέπει ακόμη, να πω στον κο Μητσοτάκη, να ζητήσει να διαβάσει για αυτό το μούτρο για να ξέρει και πως πρέπει να συμπεριφερθούμε και ως κράτος, τα δημοσιεύματα της Washington Post   και της New York Times.

Επίσης να του δώσουν οι χρήσιμοι και νοήμονες άνθρωποι του γραφείου του, το άρθρο του Ρόμπερτ Κένεντι τζούνιορ, που έχει ανέβει στο αμερικανικό διαδίκτυο. Εκεί θα δει τι συμβαίνει με τον ΠΟΥ, τον Τραμπ, τον Γκέιτς και τους άλλους και κυρίως τι συμβαίνει με τον κορωνοϊό.

Απευθυνόμενος σήμερα στον πρωθυπουργό της χώρας, θέλω να εμποδίσω την επερχόμενη γελοιοποίηση του πρωθυπουργικού θεσμού.

Ο κος Τσιόδρας έκανε την πρώτη προεκλογική περιοδεία του εκεί στη Λάρισα, μιλώντας με καλά λόγια για τους Ρομά, ως καλός άνθρωπος και πατερούλης, αλλά οι Ρομά φώναξαν ότι δεν μπορούν να ζήσουν, αν δεν βγούνε έξω να πουλήσουν ή και να κλέψουν.

Μάλιστα, ο κος Τσιόδρας που κλαίει τακτικότατα, έπρεπε να ακούσει τον Ρομά που του φώναξε ότι η πείνα είναι πρώτη και μετά ο κορονοϊός.

Και δεν θα έπρεπε  ο κος Τσιόδρας να λέει ψέματα στον πρωθυπουργό της χώρας, χωρίς να του αναφέρει τι θα ακολουθήσει στην περίπτωση βαθύτατης ύφεσης και φτώχειας. Πόσους θανάτους θα έχουμε από μολυσματικές ασθένειες. Ήταν κωμική η σκηνή, να χαιρετάει τρέχοντας ο κος Τσιόδρας τους Ρομά και ο κος Χαρδαλιάς κρυμμένος σε ένα αυτοκίνητο, να προσπαθεί να εξηγήσει πως θα μπει η καραντίνα στους Ρομά.

Τώρα κε Πρόεδρε πρέπει να ακούσετε γιατί θα καταλάβετε κάποια στιγμή αλλά θα είναι αργά. 333 τεστ έγιναν στους Ρομά. Μετά από γλέντια, προξενιά, επαφές, οινοποσίες και πανηγύρι. 4 μόνο ήταν θετικά. Συνολικά σε όλο τον καταυλισμό κε Πρωθυπουργέ, ήταν 26 φορείς. Εάν έπαιρναν αίμα και έκαναν τεστ σε αυτούς τους ανθρώπους, να είστε βέβαιος ότι θα έβρισκαν ένα πλήθος διαφόρων νοσημάτων, πολλά από τα οποία θα ήταν υποβόσκουσες πολύ σοβαρές ασθένειες.

Θα πρέπει να σας απασχολήσει, κε Μητσοτάκη, το γεγονός ότι πέθανε άνθρωπος που νοσηλευόταν στο Θριάσιο νοσοκομείο και τρία λεπτά πριν ξεψυχήσει βρήκαν ότι πάσχει από κορωνοϊό.

Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν φταίνε οι γιατροί. Δεν υπάρχουν τεστ για ιχνηλασίες, γιατί το μνημονιακό δημόσιο ταμείο, δεν έχει χρήματα. Σκεφτείτε λοιπόν, πόσοι ήρθαν σε επαφή με αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος νοσηλευόταν χωρίς να έχει γίνει τεστ.

Τώρα κε Πρωθυπουργέ, πάμε στην ταμπακιέρα, γιατί δεν μας τα λέει όλα ούτε η επιτροπή δημόσιας υγείας, που άργησε να βάλει χλωροκίνη – αζυθρομυκίνη στα νοσοκομεία, ούτε οι καλοί σύμβουλοί σας. Μάλιστα θα σας συνιστούσα, να μην εμπιστεύεστε πολύ τον κο Κικίλια, γιατί δεν είναι μάχιμος γιατρός και λόγω πολιτικής έχει ξώφαλτση της ιατρική.

Κύριε Μητσοτάκη, επί σειρά ημερών, έχουμε αριθμό θανάτων και κρουσμάτων πολύ μικρότερο, από αυτόν που είχαμε σε τροχαία ατυχήματα, όλη την προηγούμενη περίοδο. Ουδέποτε υπήρξαν καμπάνιες ή περιορισμός της κυκλοφορίας, για τις εκατόμβες νεκρών στην άσφαλτο.

Ουδέποτε πήραμε ιδιαίτερα μέτρα κε Μητσοτάκη, ειδικά επί μνημονίου, για τους χιλιάδες νεκρούς από καρκίνο ή για καρδιοπάθειες. Πρέπει να σας πει κάποιος, ότι έχουμε 70 ή 80 χιλιάδες νεκρούς το χρόνο.

Έχω την αίσθηση, αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, ότι ο κος Τσιόδρας δεν σας λέει την αχίλλειο πτέρνα της καραντίνας και τι πρόκειται να συμβεί στις ημέρες σας. Το ρώτησα σε ένα πλήθος καθηγητών μικροβιολογίας και λοιμωξιολογίας.

Και μου είπαν ότι έχω απόλυτο δίκιο. Με τα μέτρα αυτά, ο πληθυσμός δεν αποκτά ανοσία. Είναι τόσο αστυνομικά και περιοριστικά, που δεν αποκτούμε ανοσία ως κοινωνία και ως λαός. Άλλωστε κε Πρωθυπουργέ, τα κρούσματα είναι ελάχιστα στην Ελλάδα και τώρα υπάρχουν φάρμακα στα νοσοκομεία.

Δηλαδή αν δεν κάνω λάθος,  διαλύεται η οικονομία και ταυτόχρονα δεν αποκτούμε ανοσία. Επομένως, αν ο ιός κάνει δεύτερο κύκλο, κάπου το Φθινόπωρο, υποχρεωτικά θα πάρετε νέα μέτρα κατά της οικονομίας και στατιστικά θα έχουμε τον ίδιο αριθμό θυμάτων ή και μεγαλύτερο.

Κάπου δεν σας τα λένε καλά, οι υπάρχοντες λοιμωξιολόγοι. Πολύ περισσότερο εκείνοι που δεν λένε τα αποτελέσματα των φαρμακευτικών πρωτοκόλλων που δίνονται αυτή την ώρα στα νοσοκομεία.. είναι φθηνά φάρμακα και σε σπάνιες περιπτώσεις δίνονται τα πιο ακριβά.

Ελπίζω να μην αληθεύουν οι πληροφορίες, ότι ο κος Μητσοτάκης σχεδιάζει εκλογές, με λάβαρο τον κο Τσιόδρα και τον υπουργό κο Κικίλια, ο οποίος εμφανίζεται με απαστράπτοντα κοστούμια σε όλες τις φωτογραφίες που του βάζει η τηλεόραση.

Παρακαλώ πολύ τον κο Μητσοτάκη, να μαζέψει λίγο τους κορονο-σερίφηδες και να συστήσει στον κο Τσιόδρα να μην είναι επί παντός του επιστητού. Δεν μπορεί να είναι λοιμωξιολόγος, ψυχίατρος, ειδικός στην ενδοοικογενειακή βία, σύμβουλος ζευγαριών, πατερούλης και δεξιός ψάλτης.

Άντε με το καλό να γίνει βουλευτής Επικρατείας, αλλά να μην τρελάνει τον κόσμο, γιατί σε λίγο η πείνα, η ανέχεια, τα προβλήματα, δεν θα κρατούν κανέναν στο σπίτι τους. Ούτε οι φωνές διαφόρων αστυνομικών στις αγορές, που φωνάζουν θα σας βάλουμε πρόστιμο, την ώρα που πάει κάποιος φτωχός να αγοράσει πέντε πράγματα».

pronews.gr

Διαβάστηκε 911 φορές