Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  10:35: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 18:59

COVID-19: Αλήθεια ή ψέμα;

Όταν σε ένα λαό επιβάλλεται απαγόρευση κυκλοφορίας και καταλύεται το Σύνταγμά του και θεμελιώδεις αρχές του δημοκρατικού πολιτεύματος, τότε το λιγότερο που έχει να κάνει είναι να ξεκινήσει να ερευνά...

Οι Έλληνες εγκλωβίστηκαν στο καθεστώς φόβου και τρόμου που πολιτικοί, ΜΜΕ και μισθωμένοι επιστήμονες έχουν υφάνει με τον ιστό του Covid-19.

Την ίδια στιγμή η παγκόσμια ελιτ καθηγητών Ιατρικής και Επιδημιολογίας θεωρεί Μεσαιωνική τη λήψη τέτοιων δραστικών μέτρων και παράλογη την απομόνωση του πληθυσμού, χαρακτηρίζοντας τον κορωνοϊό πολύ λιγότερο επιζήμιο από την εποχική γρίπη.

Και ενώ ο Ελληνικός λαός συγκλονισμένος βρίσκεται ανορθόδοξα εσώκλειστος, παρακολουθώντας τον οικονομικό ιστό της χώρας να διαλύεται, η παράνομη εισροή μεταναστών και μεταφορά τους στην ενδοχώρα συνεχίζεται απρόσκοπτα.

Το βίντεο αφιερώνεται στους προγόνους μας που θυσιάστηκαν κατά την Επανάσταση του 21 για τη Λευτεριά της Ελλάδας με την υπόσχεση να κρατήσουμε ακέραια ότι μας κληροδότησαν.

Δημοσιογραφική επιμέλεια Γεωργία Μπιτάκου, επικεφαλής πατριωτικού Κινήματος Διέξοδος Ελλάς/ανεξάρτητη δημοσιογράφος/Νομικός/ακτιβίστρια

pronews.gr

Διαβάστηκε 1413 φορές