Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:17: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020 00:24

Βαρεμένος – Μωραΐτης μένουν σπίτι

Με ένα βίντεο που ανήρτησε στα social media ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνει το δικό του μήνυμα για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό.

Ο Αλέξης Τσίπρας και άλλοι κορυφαίοι βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, φωτογραφίζονται στο σπίτι τους με το σύνθημα «μένουμε σπίτι». Στο βίντεο μεταξύ των άλλων απεικονίζονται και οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία, Γιώργος Βαρεμένος και Θάνος Μωραΐτης. Μάλιστα το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ έχει μουσική υπόκρουση το τραγούδι του Λουκιανού Κελαηδόνη με το τίτλο «Θα κάτσω σπίτι». Πάντως με αφορμή το βίντεο ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί την ενίσχυση του ΕΣΥ και μέσα προφύλαξης για όσους είναι στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

«Εμείς μένουμε σπίτι. Όλοι και όλες. Με αίσθηση κοινωνικής ευθύνης. Η Πολιτεία όμως να μην κρύβει τη δική της ευθύνη, πίσω από την ευθύνη του καθενός και της καθεμιάς μας. Να αναλάβει και αυτή τη δική της. Να προχωρήσει άμεσα στην ενίσχυση της δημόσιας Υγείας με γιατρούς, επίταξη νοσηλευτικών μονάδων και με μέσα προφύλαξης για όσους είναι στην πρώτη γραμμή» τονίζεται.

 Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr