Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:27: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 12:10

Γ. Βαρεμένος: Ο τοξικός νεοδεξιός αυταρχισμός απειλεί να γυρίσει τη χώρα σε άλλες εποχές

Δήλωση του τομέαρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Αιτωλ/νίας κ. Γιώργου Βαρεμένου, με αφορμή τα γεγονότα σε Λέσβο και Χίο.

Πολύ χειροκρότημα έπεσε στα νησιά για τα ΜΑΤ σύμφωνα με το δόγμα Χρυσοχοΐδη, ο οποίος, ως άρχοντας του χάους και της ανασφάλειας, εξακολουθεί προφανώς να υποστηρίζει ότι όπου εμφανίζονται πλέον οι αστυνομικοί γίνονται δεκτοί με επευφημίες. Πράγμα που επιβεβαιώθηκε και στην ΑΣΟΕΕ με τον αστυνομικό που κράδαινε το όπλο από… τη Συρία για να δικαιωθεί και το έτερο αστέρι του επιτελικού κράτους, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου.

Ο τοξικός νεοδεξιός αυταρχισμός με τη συνδρομή εκ μεταγραφής τυχοδιωκτών πολιτικών, απειλεί να γυρίσει τη χώρα σε άλλες εποχές και να μετατρέψει το προσφυγικό σε βόμβα για την κοινωνική συνοχή.

Επειδή ο ουργουελικός μηχανισμός που στηρίζει τη κυβέρνηση παίζει και με την εκλογολογία, είναι χρήσιμο να υπογραμμίσει κανείς ότι οι εκλογές θα ήταν μια ευκαιρία για να εξηγήσουν στο λαό την απάτη για το προσφυγικό, την απάτη για τη συμφωνία των Πρεσπών, την εξαπάτηση της μεσαίας τάξης και όσα οπισθοδρομικά κατόρθωσαν μέσα σε 7 μήνες να διαπράξουν. Ο ελληνικός λαός έχει σε κάθε περίπτωση την ευκαιρία να αναστοχαστεί αν πράγματι με την ετυμηγορία του ήθελε την επιστροφή ολοσούμπιτου του παλιού συστήματος της χρεοκοπίας σε όλους τους αρμούς της εξουσίας. Είναι προφανές ότι δεν θέλουν να ακούν για αρμούς, εκτός κι αν πρόκειται να τους χρησιμοποιήσουν για να καθυποτάξουν και να διχάσουν το λαό.

sinidisi.gr