Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:38: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 18:09

Γ. Βαρεμένος: “Δεν γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η ακροδεξιά της”

Τα βασικά αφηγήματα με τα οποία η Ν.Δ. κέρδισε τις εκλογές, αποδομήθηκαν πλήρως.

Αποδείχθηκε ότι μεσαία τάξη κατά τον κ. Σταϊκούρα είναι οι έχοντες εισόδημα ως 8000 ευρώ, που έτσι κι αλλιώς εμπίπτουν στο αφορολόγητο.

Ο κ. Δένδιας ζήτησε την πλήρη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών και αποκήρυξε την πατριδοκαπηλία, χωρίς ούτε ένας από τη Ν.Δ. να νιώσει ντροπή ή να ζητήσει συγνώμη, για τις αθλιότητες που υπέθαλψαν πριν από λίγους μήνες.

Το προσφυγικό το ανέθεσαν αρχικά στον Ιαβέρη Χρυσοχοΐδη και όταν αυτός διαπίστωσε ότι είναι συστημικό και μακράς διαρκείας πρόβλημα, κατέφυγαν σε έναν στρατιωτικό προκειμένου με τη στρατιωτικοποίηση, να κρύψουν το γεγονός ότι «δεν γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η ακροδεξιά της».

Στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2019, ο K. Μητσοτάκης σε ένα κρεσέντο εμπρηστικής ανευθυνότητας, απέδιδε την ευθύνη στο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και για το χτύπημα στον ΣΚΑΪ. Είναι σαν εμείς να ισχυριζόμαστε ότι η Ν.Δ. με τον ΣΚΑΪ οργάνωσαν το χτύπημα για να ενοχοποιήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα ο K. Μητσοτάκης ανακάλυψε ότι δεν αρμόζει στο προσωπικό του ύφος να εμπλέκει τα εθνικά θέματα στην πολιτική αντιπαράθεση, ενώ πριν λίγους μήνες αυτό ακριβώς ήταν το βασικό προεκλογικό του εργαλείο.

Μέχρι και την εκτροπή του Αχελώου ανέσυραν από το χρονοντούλαπο «κατά παραγγελίαν» προκειμένου, μέσω μιας άνευ προηγουμένου προπαγάνδας να εκτρέψουν την ίδια τη λογική.

sinidisi.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 19:54