Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  11:38: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 18:07

“Σκίζει” ο i-syriza στο Αγρίνιο

Ακριβές νούμερο δεν υπάρχει. Αριθμούς για να νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ σε πανελλαδικό και τοπικό επίπεδο θα μάθουμε μάλλον μαζί με το συνέδριο του κόμματος. Ωστόσο τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο μοιάζουν αρκετά ικανοποιημένα από τις εγγραφές νέων μελών. Και αυτό γιατί μπορεί η εγγραφή νέων μελών να γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο, όμως το χαρτί δεν καταργήθηκε… Τα νέα μέλη μετά την ηλεκτρονική εγγραφή τους περνούν από τα γραφεία του κόμματος για να συμπληρώσουν το απογραφικό δελτίο της εγγραφής τους και έτσι προκύπτει μια εικόνα στα στελέχη του κόμματος για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπάρχει λοιπόν μια βάσιμη αισιοδοξία για πολλούς στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ πως η εκστρατεία εγγραφής νέων μελών στο Αγρίνιο, ίσως πάει καλύτερα και από τους στόχους που έχουν τεθεί από την Κουμουνδούρου. Υπάρχουν όμως και ορισμένοι που παρατηρούν πως αρκετοί από όσους προσέρχονται στις τάξεις του κόμματος είναι παντελώς «άγνωστοι», για να καταλήξουν στο συμπέρασμα πως θα πάρει ακόμη καιρό για να μάθουμε ποιοι θα κρατούν τα «κλειδιά» του κόμματος την επόμενη μέρα.

Ωστόσο το βέβαιο είναι πως το νέο «άρωμα» του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία μάλλον θα φέρει το όνομα του Θάνου Μωραΐτη, βουλευτή πλέον του κόμματος.

sinidisi.gr