Πέμπτη, 27η Φεβρουαρίου 2020 7:47:μμ
eklogesdytika banner final
reset agriniobestof banner 300x140
Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 01:13

Στο 27,58% η τομεακή επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας – Iκανοποίηση στο ΚΚΕ για την επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρων κοινοποιήστε το

Κατά 26,90% καλύφθηκε το πανελλαδικό πλάνο του Κόμματος και κατά 28,27% της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας, για την Οικονομική Εξόρμηση Νοέμβρη – Δεκέμβρη, με το πρώτο «κλείσιμο» των Οργανώσεων το βράδυ της Δευτέρας.

Πρόκειται για κλείσιμο που βρίσκει τη Δυτική Ελλάδα με κάλυψη του πλάνου της κατά 1,25% περισσότερο σε σχέση με πέρυσι, την αντίστοιχη πρώτη μέρα, στοιχείο ενθαρρυντικό.

Μεταξύ των τομεακών επιτροπών, στην πρώτη θέση βρέθηκε η Ηλεία με 34,06%, στη δεύτερη το Πανεπιστήμιο Πάτρας με 33,25%, στην τρίτη η Ζάκυνθος με 30% και ακολουθούν: Αιτωλοακαρνανία 27,58%, Κεφαλονιά 25,80% και Αχαΐα 24,91%.

Πρόκειται για αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε χάρη τις συνδρομές, τις προσωπικές εισφορές των μελών, τα ποσά που συγκεντρώθηκαν από εργαζόμενους και άλλο κόσμο που έδωσε από το υστέρημά του. Επίσης, από την προσπάθεια που κατέβαλαν φίλοι του κόμματος, δουλεύοντας στο πλευρό των Οργανώσεων το με το κουπόνι στο χέρι.
Με ακόμη μεγαλύτερη ορμή και θέληση, συνεχίζουμε για το επόμενο διάστημα τη μάχη της επιτυχίας της Οικονομικής Εξόρμησης για το Κόμμα. Παίρνουμε αισιοδοξία από την πρώτη μέρα και τις δυνατότητες που μας δίνει ένα μεγάλο άνοιγμα στην εργατική τάξη, τα άλλα λαϊκά στρώματα, τη νεολαία τους.

Οργανώνουμε πιο αποφασιστικά αυτό το καθήκον, κάνουμε πιο γερούς και μόνιμους τους δεσμούς μας, με χιλιάδες φίλους και φίλες του Κόμματος στη Δυτική Ελλάδα.

Καλούμε, φίλους, οπαδούς, συνεργαζόμενους να συνδιοργανώσουμε τη μάχη, να προμηθευτούμε όλοι κουπόνια, να βάλουμε στόχους, να απευθυνθούμε σε κάθε άνθρωπο καλής θέλησης και να ζητήσουμε την ενίσχυση του ΚΚΕ.

Την Δευτέρα, το νέο μας κλείσιμο να μας βρει εμφανώς, ακόμα πιο ψηλά, στην κατάκτηση του συνολικού μας στόχου!

Με αισιοδοξία, δύναμη, πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και για να δυναμώσει η κάλυψη των στόχων μας, καλούμε σε άμιλλα την Οργάνωση Περιοχής Θεσσαλίας (και η ΤΕ Αχαΐας την αντίστοιχη της Λάρισας), με βάση τους δείκτες της ΚΕ. Ως βραβείο αντιπροσωπεία της νικήτριας Οργάνωσης, να φιλοξενηθεί απ’ την άλλη, επί πέντε (5) ημέρες, επισκεπτόμενη φυσικές ομορφιές και τόπους θυσίας.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουμε, ότι η επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης θα γίνει λαϊκή υπόθεση, πολλαπλασιάζοντας τη δύναμη του λαού και της νεολαίας, πανελλαδικά και στη Δυτική Ελλάδα.

Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ

sinidisi.gr

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Ροή Ειδήσεων

Φεβ 27, 2020

Ψηφίστηκε το νέο ασφαλιστικό στη Βουλή

in ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
Φεβ 27, 2020

Νέος κοροναϊός: Πανδημία ή απάτη;

in ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ
Φεβ 26, 2020

Μικρομεσαία Επιχείρηση SOS

in ΑΡΘΡΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ
Φεβ 25, 2020

Δύο δράμια αριστερά

in ΑΡΘΡΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ

hmerologio ekdiloseon