Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:18: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 17:30

Γιώργος Καραμητσόπουλος: Ενημέρωση για την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Φίλες και φίλοι

Στις 8 Σεπτέμβρη η "Συμμαχία Πολιτών" συμμετείχε για πρώτη φορά στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή του προεδρείου του ΔΣ και των μελών των επιτροπών.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας αλλά και για να μη δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις - καθώς ορισμένα ηλεκτρονικά ΜΜΕ εικάζουν ότι η παράταξη μας ψήφισε λευκό στην εκλογή του Προέδρου, του Αντιπροέδρου και του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου - ως επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» θα ήθελα να σας πληροφορήσω για τα εξής:

Α. Με παρέμβαση μου πριν την έναρξη της διαδικασίας τόνισα την αντίθεση μας στην προσπάθεια της κυβέρνησης να αλλοιώσει την λαϊκή βούληση όπως αυτή αποτυπώθηκε στις τελευταίες εκλογές με την απλή αναλογική καθώς με πρόσχημα την περιβόητη κυβερνησιμότητα καταργείται ουσιαστικά η λαϊκή κυριαρχία με διατάξεις που ψηφίστηκαν κατόπιν εορτής δηλαδή μετά τις εκλογές.

Την άποψη μας για το θέμα αυτό είχαμε εκφράσει πολύ έγκαιρα από τις 7 Αυγούστου με άρθρο που μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Β. Δήλωσα επίσης ότι η παράταξή μας θα συμμετάσχει στις διαδικασίες εκλογής ως ένδειξη σεβασμού στο θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και στους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων.

Άλλωστε οι πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους μας ψήφισαν για να είμαστε παρόντες και όχι απόντες.

Γ.  Ψηφίσαμε τους προτεινομένους για τις θέσεις του Προέδρου, του Αντιπροέδρου και του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου ως κίνηση καλής θέλησης αλλά και συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις να συμβάλουμε με κάθε τρόπο στην αναβάθμιση της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου που θα στηρίζεται στην εποικοδομητική συζήτηση, τη σύνθεση απόψεων και την ειλικρινή συνεργασία.

 

Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου

Επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών»

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 18:45