Τετάρτη, 13η Νοεμβρίου 2019 9:54:πμ
eklogesdytika banner final
reset agriniobestof banner 300x140
Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 17:17

Κ. Λύρος : Προτεραιότητα η καθαριότητα και η ποιότητα ζωής των πολιτών σε όλο το Δήμο.

Με τους εργαζόμενους στο Εργοτάξιο του Τμήματος Καθαριότητας συναντήθηκε την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, κατά τη διάρκεια επίσκεψης, που πραγματοποίησε συνοδευόμενος από την αρμόδια Αντιδήμαρχο  Περσεφώνη Μελαχρή.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Κώστας Λύρος αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα και την λειτουργικότητα του τομέα της Καθαριότητας, όχι μόνο για την πόλη αλλά συνολικά για το Δήμο. Οι πολίτες όπως είπε, έχουν απόλυτο δικαίωμα στην καθαρή κι επιμελημένη εικόνα των δημοσίων χώρων, στην διασφάλιση της δημόσιας υγείας και της προστασίας του περιβάλλοντος. Απευθυνόμενος δε στους εργαζομένους τόνισε πως η δημοτική αρχή θα στηρίξει κάθε δίκαιο αίτημα και διεκδίκησή τους.

Σε δήλωσή του μετά το πέρας της επίσκεψης, επεσήμανε πως «Η υπηρεσία της Καθαριότητας περιλαμβάνεται στους πρώτους χώρους που επιλέξαμε να επισκεφθούμε, καθώς θεωρούμε ότι η καθημερινότητα των δημοτών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την αποδοτικότητά της. Δίνουμε προτεραιότητα στην ποιότητα ζωής των πολιτών και στην διατήρηση μιας μόνιμης εικόνας που ν’ ανταποκρίνεται άξια στις προσδοκίες όλων».

 

Κοινοποιησέ το

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία Άρθρα

Νοε 09, 2019

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να ζητήσει την παραίτηση Σαλμά

in ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
Νοε 09, 2019

Μηχανισμοί Άμυνας...

in ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ

hmerologio ekdiloseon