Τρίτη, 19η Νοεμβρίου 2019 7:12:πμ
eklogesdytika banner final
reset agriniobestof banner 300x140
Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019 22:44

Η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου (φωτο)

Την Παρασκευή, της 30 ης Αυγούστου 2019, πραγματοποιήθηκε η ορκομωσία του νέου Δημάρχου του Δήμου της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρου , των Δημοτικών Συμβούλων και των Τοπικών Συμβούλων του Δήμου . 

Η τελετή, με σοβαρότητα και σεμνότητα, έλαβε χώρα στον κατάμεστο από του Δημότες του Δήμου μας αύλειο χώρο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου στο Μεσολόγγι, υπό τις ευλογίες του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη  Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ.Κοσμά και παρουσία πολλών προσκεκλημένων. 

Ο νέος Δήμαρχος στην πρώτη του ομιλία, διαπιστώνοντας τα ελλείμματα του παρελθόντος σε όλα τα επίπεδα του Δήμου, τόνισε την ανάγκη συμπόρευσης κάθε δημιουργικής και έντιμης δύναμης του τόπου μας, , ώστε να πετύχουμε την αναγέννηση του Δήμου μας . Θεωρώντας, όπως ανέφερε, « ύψιστη τιμή και προνόμιο» την δυνατότητα να υπηρετήσει
τον Δήμο της ιστορικής, Ιερής Πόλης Μεσολογγίου από την θέση του Δημάρχου, υποσχέθηκε να εργαστεί με σθένος, αφοσίωση , τόλμη και αποφασιστικότητα. 

Δεσμεύτηκε, ότι η νέα Δημοτική Αρχή με ανιδιοτέλεια και πίστη θα εργασθεί σκληρά για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των δημοτών και των καιρών «για ένα δήμο Αξιοπρεπή, Αξιόπιστο και Δυνατό και για ένα Μεσολόγγι αντάξιο της ιστορικής του κληρονομιάς» .

Κοινοποιησέ το

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Εκδηλώσεις

Τελευταία Άρθρα

Νοε 17, 2019

Η «εκδίκηση» της ΝΔ και η «γαλαντομία» του Τσίπρα

in ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
Νοε 16, 2019

ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου: 17 Νοέμβρη… ημέρα σύμβολο

in ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

hmerologio ekdiloseon