Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:44: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 17:51

Ο Σάκης Τορουνίδης σε Όχθια, Καστράκι, Ματσούκι, Στράτο, Λεπενού και στις εκδηλώσεις για την Παναγία Βλαχερνών

Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία Σάκης Τορουνίδης, συνεχίζοντας τις περιοδείες του, επισκέφθηκε κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Στράτου, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής. Συγκεκριμένα ο υποψήφιος Βουλευτής περιόδευσε σε Καστράκι, Ματσούκι, Στράτο, Λεπενού και Όχθια όπου είχε συνάντηση με την τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, μέσα σε εγκάρδιο κλίμα.

 Ο Σάκης Τορουνίδης συμμετείχε στον πανηγυρικό εσπερινό στον Ιερό Ναό Παναγίας Βλαχερνών, συμμετέχοντας στην συνέχεια στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Λεπενού, μαζί με πλήθος φίλων. Κύριο θέμα συζητήσεων ήταν ασφαλώς ο πρωτογενής τομέας και οι πολιτικές που πρέπει να ακολουθηθούν για ένα καλύτερο αύριο των παραγωγών καθώς είναι κοινή διαπίστωση ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει μείωση του αγροτικού εισοδήματος, μετά τα επώδυνα μέτρα που προωθήθηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Σε όλες τις επαφές του με τους κατοίκους ο υποψήφιος Βουλευτής παρουσίασε τις προτάσεις του ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ για την αγροτική πολιτική, οι οποίες βασίζονται στη μείωση του κόστους παραγωγής, στην οργάνωση της παραγωγικής βάσης του αγροτικού τομέα, με τη δημιουργία οργανώσεων παραγωγών , καθώς και στην αναγκαιότητα για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων .

Επίσης ο Σάκης Τορουνίδης αναφέρθηκε και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής η οποία διαθέτει  έναν μοναδικό αρχαιολογικό χώρο, καθώς και την τεχνητή λίμνη Στράτου, προορισμοί που μπορούν να αποτελέσουν σημεία αναφοράς για το πολιτισμό και τον εναλλακτικό τουρισμό.