Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:35: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 19:09

Γιατί ήρθε ο Γαβρόγλου στο Αγρίνιο; Για να βάλει αυτογκόλ;

Ίσως είναι από τις περιπτώσεις που τέτοιο πολιτικό αυτογκολ μπαίνει μια φορά στα 20 χρόνια. Γιατί ήρθε ο Γαβρόγλου χθες στο Αγρίνιο; Για να “ανατρέψει” ενώπιόν του το προσφάτως ψηφισθέν νομοσχέδιο της Κυβέρνησης η Πρύτανις;

Μπορεί τη “δουλειά” με τα Τμήματα του Αγρινίου αρκετοί να είχαν σακκουλευτεί, όπως εμείς στο ΑγρίνιοCulture.gr, που γράφαμε έγκαιρα πως τα πέντε Τμήματα του Αγρινίου θα γίνουν τρία, όμως ο πολύς κόσμος είχε μείνει με την εντύπωση πως με το νέο νόμο στα υπάρχονται Τμήματα του Αγρινίου προστίθονται δύο ακόμη και έτσι συνολικά η πόλη θα έχει πέντε τμήματα.

Τελικά πριν στεγνώσει το μελάνι του νέου νόμου, οι Πρυτανικές Αρχές μεθοδεύουν το ξήλωμα του πουλόβερ… Ο Κ. Γαβρόγλου χθες την ώρα που εκείνος μιλούσε για την ανάγκη δημιουργίας νέων κτιριακών εγκαταστάσεων στο Αγρίνιο για τα Πανεπιστημιακά Τμήματα και χρήματα από το ΠΔΕ, άκουγε την Πρύτανι να παραδέχεται πως το Πανεπιστήμιο έχει αποποιηθεί την έκταση 178 στρεμμάτων στο παλαιό αεροδρόμιο Αγρινίου που είχε παραχωρηθεί στο Πανεπιστήμιο… Ενώ για τη μεταφορά του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος ο Κ. Γαβρόγλου μάλλον σιγοντάριζε την Πρύτανι λέγοντας στη συζήτηση με τους καθηγητές πως “το ακαδημαϊκό θέμα δεν πρέπει να χαλάσει απο το χωροταξικό…”

agrinioculture.gr

 

Διαβάστηκε 1737 φορές