Κυριακή, 26η Ιανουαρίου 2020 6:53:πμ
eklogesdytika banner final
reset agriniobestof banner 300x140
Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 09:55

Ο Σπήλιος Λιβανός συνόδεψε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Λευκάδα

Κοινοποιησέ το

Ο Σπήλιος Λιβανός συνόδεψε σήμερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην περιοδεία του στη Λευκάδα όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους και επιχειρηματίες του νησιού.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας τίμησαν τη Σύναξη της Παναγίας της Φανερωμένης στο ομώνυμο μοναστήρι μαζί με πλήθη προσκυνητών που συρρέουν από όλη την Ελλάδα στο νησί αυτή τη μέρα.  

Σπήλιος Λιβανός και Κυριάκος Μητσοτάκης, τόσο σήμερα όσο και κατά την πρόσφατη περιοδεία του Πρόεδρου της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός με τον κ. Λιβανό να επικεντρώνεται κυρίως στα θέματα της οικονομίας, του πρωτογενούς τομέα, των υποδομών, της υγείας και της εκπαίδευσης. Υπενθυμίζουμε πως είχε προηγηθεί κατ' ιδίαν συνάντηση των δύο αντρών στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη πριν μερικές μέρες όπου έγινε εκτενής συζήτηση για τα ζητήματα του αγροτικού κόσμου και της κτηνοτροφίας, τόσο στον νομό αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.

Συνομιλώντας με δημοσιογράφους ο κ. Λιβανός τόνισε πως ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι ενήμερος για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και πως δέσμευσή του είναι η Αιτωλοακαρνανία την επόμενη μέρα να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της ισχυρής ανάπτυξης.

 

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία Άρθρα

Ιαν 25, 2020

Τομείς δημιουργεί ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ

in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ιαν 24, 2020

Υπερψηφίστηκε με 163 ψήφους ο νέος εκλογικός νόμος

in ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
Ιαν 24, 2020

Ο Ερντογάν και οι συνέταιροι

in ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ
Ιαν 24, 2020

Δύο προκλήσεις για τη νέα Πρόεδρο

in ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ
Ιαν 24, 2020

Ελαττωματική και η δημοκρατία

in ΑΡΘΡΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ

hmerologio ekdiloseon

Ενδιαφέρουν