Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:59: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 31 Μαϊος 2019 15:01

Δήμος Μεσολογγίου: Οι πρωτεύσαντες στον συνδυασμό Καραπάνου

Αν και το Πρωτοδικείο δεν ανακοίνωσε ακόμη τα αποτελέσματα των εκλογών για να μπορούν υποψήφιοι και κόσμος να έχουν σαφή άποψη, εντούτοις με βάση στοιχεία των συνδυασμών προκύπτουν κάποιες ενδείξεις για όσους εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι.

Στο συνδυασμό του Νίκου Καραπάνου η βασική ομάδα που κατείχε θέσεις εξουσίας πρωταγωνίστησε ξανά και λίγα είναι τα νέα πρόσωπα. Οι πληροφορίες μιλούν για τους παρακάτω χωρίς η σειρά που τους αναφέρουμε να είναι απόλυτη.

Δ.Ε. Μεσολογγίου

Σπ. Καρβέλης

Γ. Καραπαπάς

Τ. Σκαρμούτσος

Γ. Κοντογιάννης

Γ. Κοντός

Γ. Κατσαρός

Σ. Λαναρά

Στο Αιτωλικό υπήρξαν μεγάλες εκπλήξεις καθώς κινδυνεύει να μην εκλεγεί κάποιος από το «Νησί».

Πρώτος είναι ο Χρ. Τέγας, ακολουθεί ο Σπ. Ψυλογιάννης και για την τρίτη θέση επικρατέστεροι είναι οι Δημ. Καραδήμας και Π. Σταράμος.

Και στις Οινιάδες τα πράγματα είναι διφορούμενα όσον αφορά την τέταρτη θέση.

Αδιαμφισβήτητα πρώτος είναι ο Κώστας Δαουτίδης. Ακολουθεί ο Άγγελος Κότσαλος, έπεται ο αντιδήμαρχος Γ. Παπαδόπουλος από την Γουριά και για την τέταρτη θέση ακούγονται οι Ντίνος Πλεξίδας και Κώστας Ρόμπολας. Δηλαδή στο συνδυασμό Καραπάνου κινδυνεύει να μην έχει εκπροσώπηση η Κατοχή!

Από τις δεκατέσσερις έδρες που παίρνει ο κ. Καραπάνος τα νέα πρόσωπα του δημοτικού συμβουλίου αναμένεται να είναι περίπου πέντε.

Τα οριστικά και επίσημα αποτελέσματα θα βγουν από Δευτέρα επιτείνοντας την αγωνία όλων.

aixmi-news.gr