Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ξεκαθάρισε στη Χαμάς, πως η εκεχειρία θα λήξει αν δεν επιστρέψει το Σάββατο (15/02/2025) τους ομήρους
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπέντζαμιν Νετανιάχιου «αν η Χαμάς δεν επιστρέψει τους ομήρους μας το Σάββατο τελειώνει η εκεχειρία, και ο ισραηλινός στρατός θα επιστρέψει στη σύγκρουση μέχρι την τελική ήττα της».
Νωρίτερα σήμερα (11/02/2025) Ισραηλινός αξιωματούχος είπε στο Associated Press πως ο Νετανιάχου διέταξε τη διοίκηση των IDF να ενισχύσει τις δυνάμεις της μέσα και γύρω από τη Λωρίδα της Γάζας.
Ακόμη ο αξιωματούχος έκανε γνωστό πως ο ισραηλινός πρωθυπουργός διέταξε επίσης τη διοίκηση «να προετοιμαστούν για κάθε σενάριο εάν η Χαμάς δεν απελευθερώσει τους ομήρους μας αυτό το Σάββατο».