Σάββατο, 5η Οκτωμβρίου 2024  12:22: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2024 15:11

Βόλος: Πρόστιμο 100.000 στον «serial killer» των αδέσποτων ζώων!

Τον 31χρονο «serial killer» των αδέσποτων ζώων που συνελήφθη στο Βόλο βαραίνουν τουλάχιστον τρεις κατηγορίες.

Με την κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων και περί ναρκωτικών κρατείται ο 31χρονος άνδρας, ο οποίος χθες το απόγευμα (3.10.24) συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές που του είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του.

Ο δράστης κρατείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία και για τα περιστατικά θανάτωσης και τραυματισμών ζώων, που ερευνούν οι αρχές.

Ο άνδρας συνελήφθη την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του και στην κατοχή του βρέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και ένα μαχαίρι.

Καλά πληροφορημένες πηγές του «Ταχυδρόμου» αναφέρουν ότι ο άνδρας έχει ομολογήσει ότι είναι εκείνος που τραυμάτισε θανάσιμα το γατάκι στην Αγ. Νικολάου τη Δευτέρα το βράδυ, καθώς και το σκυλί που βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην πιλοτή πολυκατοικίας.

Αναμένεται να του αποδοθεί κατηγορία για θανάτωση ζώων (κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος (τα προσέγγιζε με τροφή και μετά τα μαχαίρωνε), που επισύρει φυλάκιση έως και 10 έτη και χρηματικά πρόστιμα έως 50.000 €.

Αργότερα σήμερα θα οδηγηθεί σε εισαγγελέα και ανακριτή για να του απαγγελθούν κατηγορίες και να απολογηθεί. Νομικοί κύκλοι υποστηρίζουν ότι είναι εξαιρετικά πιθανό να προφυλακιστεί.

Πηγή: taxydromos.gr