Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  4:20: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 18:13

Βελόπουλος και Λατινοπούλου «γλυκοκοιτάζουν» το Μάριο Σαλμά

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος και ευρωβουλεύτρια με το κόμμα «Φωνή λογικής» Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά τη διαγραφή Σαλμά από την ΝΔ ρίχνουν γέφυρες επικοινωνίας

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και ευρωβουλεύτρια με το κόμμα «Φωνή λογικής» μετά τις σημερινές ανακοινώσεις της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ για διαγραφή από την Κοινοβουλευτική ομάδα του Μ. Σαλμά, στον απόηχο των δηλώσεων του μετά την κατάθεση ερώτησης στη Βουλή προς τον υπουργό Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη για τη στεγαστική κρίση και τα «κόκκινα» δάνεια, έριξαν γέφυρες προς τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας με βολές προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Όταν διώχνεις τον κόσμο με την αντιλαϊκή σου πολιτική και ταυτόχρονα διώχνεις βουλευτή, που σου υπενθυμίζει, έστω και αργά, τα αντιλαϊκά αυτά μέτρα, τότε είναι βέβαιο ότι το ηχηρό μήνυμα των ευρωεκλογών δεν το άκουσε» σημειώνει ο Κ. Βελόπουλος αναφερόμενος στον πρωθυπουργό.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η Αφ. Λατινοπούλου αναφέροντας ότι «τελικά στη ΝΔ του Μητσοτάκη διαγράφεσαι μόνο αν λες αλήθειες. Ή μήπως δεν είναι αλήθεια ότι έγιναν φωτογραφικοί διαγωνισμοί στα κυλικεία νοσοκομείων & οι αυξήσεις σε 800 φάρμακα ανέβασαν τον πληθωρισμό; Αντί να διαγράφουν για να εκφοβίσουν βουλευτές, καλύτερα να δώσουν απαντήσεις».

Το ερώτημα που τίθεται λοιπόν μετά και τη διαγραφή του Μάριου Σαλμά από μέλος της ΝΔ είναι ποια είναι τα σχέδια του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.

Υπενθυμίζεται ότι αιχμές προς όσους αμφισβητούν τις προθέσεις των 11 «γαλάζιων» που υπέγραψαν την ερώτηση προς τον ΥΠΟΙΚ άφησε και ο Νικήτας Κακλαμάνης αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Εγώ είμαι χορτάτος από αξιώματα, δεν κυνηγάω αξιώματα αυτά λέγονται όταν λείπει η ουσιαστική επιχειρηματολογία γιατί αυτοί που είπαν αυτό σταμάτησαν εκεί “είναι παραπονούμενοι γιατί δεν έγιναν υπουργοί” όταν όμως στην επόμενη ερώτηση, όποτε αυτή κατατεθεί δεν ξέρω με ποιο αντικείμενο, δούνε ότι δεν θα είναι μόνο οι ίδιοι 10 αλλά μπορεί να είναι διαφορετικοί 10 βουλευτές, τότε τι θα πουν ότι και αυτοί είναι πικραμένοι;».

Πηγή: avgi.gr

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 18:15