Πέμπτη, 19η Σεπτεμβρίου 2024  11:49: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 00:11

Μ. Κατρίνης από Αγρίνιο: Η κοινωνία κουράστηκε από την ΝΔ (εικόνες – video)

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης επισκέφτηκε σήμερα (19/09/24) το Αγρίνιο, συνεχίζοντας την περιοδεία του.

Με το μήνυμα «συζητάμε με τους πολίτες» ο Μιχάλης Κατρίνης βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη Ναύπακτο και το ίδιος βράδυ σε γνωστό καφέ στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.

«Επισκεπτόμαστε το Αγρίνιο για να πούμε στους πολίτες ότι έχουν επιλογή. Είναι η επιλογή της ρήξης και της ελπίδας» τόνισε ο κ. Κατρίνης, δίνοντας το «στίγμα» της ομιλίας του στο Αγρίνιο, συμπληρώνοντας: «επιλογή ρήξης με αυτούς που θέλουν μια Ελλάδα για τους λίγους και τους ισχυρούς, με αυτούς που θέλουν το ΠΑΣΟΚ ένα μικρομεσαίο κόμμα για να διευκολύνει την παραμονή του κ. Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας στην εξουσία και επιλογή ελπίδας για όλους αυτούς που αναζητούν και περιμένουν μια μεγάλη παράταξη που θα είναι κόμμα εξουσίας και θα κυβερνήσει, έχοντας τη στήριξη της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας».

Ο κ. Κατρίνης προσκάλεσε ευθέως τις Αγρινιώτισσες και τους Αγρινιώτες που θα πάνε στην κάλπη για να αναδείξουν Πρόεδρο για το ΠΑΣΟΚ να τον ψηφίσουν λέγοντας: «θέλω να είμαι η επιλογή των πολιτών και όχι των εξωθεσμικών κέντρων που προσπαθούν να χειραγωγήσουν τους δημοκρατικούς πολίτες με «δημοσκοπήσεις». Στις 6 Οκτωβρίου και στις 13 Οκτωβρίου είναι η τελευταία ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ και η ευκαιρία αυτή βρίσκεται στα δικά σας χέρια. Υπάρχει η επιλογή της στασιμότητας, αλλά υπάρχει και η επιλογή της ρήξης και της ελπίδας. Αυτή είναι η δική μου πρόταση και σας ζητώ να την κάνετε δική σας, να γίνει το δικό σας μήνυμα στις 6 και 13 Οκτωβρίου».

Ο στόχος, σύμφωνα με τον κ. Κατρίνη, είναι να γίνει το ΠΑΣΟΚ κόμμα ενεργών μελών και πολιτών που θα συνδιαμορφώνουν τις θέσεις του κόμματος, γιατί μέσα από την διαδικασία αυτή, όπως τόνισε ο υποψήφιος Πρόεδρος Μιχάλης Κατρίνης, θα δημιουργηθεί η μεγάλη παράταξη που ενώνει, συνθέτει, διεκδικεί και κερδίζει.

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να περάσει ένα καθαρό μήνυμα: ότι δεν είναι ένα κόμμα με πρίγκιπες, τζάκια ή επιλογές που τις καθορίζουν συμφέροντα. Ο κ. Μητσοτάκης δεν θα ηττηθεί από κάποιον που απλά λέει ότι μπορεί να τον νικήσει ή από κάποιον άλλο που θεωρεί τον εαυτό του Πρωθυπουργήσιμο.

Η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης θα φύγουν από την εξουσία όταν απέναντι τους βρεθεί ένα πραγματικό κόμμα εξουσίας με αξιόπιστα και άφθαρτα πρόσωπα. Μια μεγάλη παράταξη που θα στηρίξει τη μεσαία τάξη, θα μιλήσει για κοινωνική δικαιοσύνη και αναδιανομή εισοδήματος. Ζητώ να είμαι η επιλογή αυτών που θέλουν ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ που θα αναλάβει την πρωτοβουλία για τη δημιουργία της μεγάλης παράταξης».

sinidisi.gr