Δευτέρα, 16η Σεπτεμβρίου 2024  6:58: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024 19:00

Π.Πολάκης κατά Σ.Κασσελάκη: «Καλό παιδί ο Στέφανος αλλά για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει»

«Πυρά» δέχθηκε  ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς μετά την πρόταση μομφής από την ομάδα των «87», την οποία υπέγραψαν 100 στελέχη ο Παύλος Πολάκης επέκρινε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας:

«Πίστεψα στον Κασσελάκη και τον στήριξα αλλά έπεσα έξω. Δεν κάνει για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ»

Απαντώντας στην κριτική περί lifestyle, όταν ανέβηκε στο βήμα, ο Παύλος Πολάκης αντέτεινε πως οι δικές του αναρτήσεις είναι πολιτικές στη συντριπτική πλειοψηφία τους. Κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη ότι η εικόνα της υπερπροβολής των προσωπικών του επιλογών επισκιάζει τις πολιτικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κόσμος βλέπει τον Στέφανο, αλλά δεν τον ακούει» ανέφερε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε: «Εγώ είπα πρώτος, στις 15 Αυγούστου, στηρίζουμε τον Στέφανο. Δεν έχω καμία ομοφοβική ιδιότητα, που πάνε να μου αποδώσουν».

Μεταξύ άλλων, είπε ότι ουδέποτε ανέβασε τη σύζυγό του, Δώρα, στην εξέδρα μιας προεκλογικής του ομιλίας, όπως έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον Τάιλερ Μακμπέθ, ενώ ανέφερε επίσης ότι έχει αντίρρηση με την τεκνοθεσία στα ομόφυλα, αλλά και στα ετερόφυλα ζευγάρια -είπε ότι μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα δεχόταν τεκνοθεσία σε ετερόφυλα.

pronews.gr

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024 19:03