Δευτέρα, 16η Σεπτεμβρίου 2024  6:54: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024 11:52

O Ν.Τραμπ «διαλύει» τη δημόσια εικόνα της Κ.Χάρις: «Την έχετε ακούσει να γελάει; Αυτό είναι το γέλιο μιας τρελής»

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την Προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ότι η Κάμαλα Χάρις θα είναι ευκολότερη αντίπαλος σε σύγκριση με τον απερχόμενο Πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ εκφώνησε ομιλία σε προεκλογική συγκέντρωση στο Γουίλκς-Μπάρι, στο βορειοανατολικό τμήμα της Πενσιλβάνιας, μιας από τις θεωρούμενες πολιτείες-κλειδιά στην εκλογική αναμέτρηση.

Η Καμάλα Χάρις περιοδεύει στο δυτικό τμήμα της πολιτείας, με πρώτο σταθμό το Πίτσμπουργκ, προτού μεταβεί στο Σικάγο για το συνέδριο των Δημοκρατικών που αρχίζει τη Δευτέρα.

«Την έχετε ακούσει να γελάει; Αυτό είναι το γέλιο μιας τρελής» είπε ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, συμπληρώνοντας ότι δεν του άρεσε το εξώφυλλο του περιοδικού «Time» με την Κάμαλα Χάρις.

«Εγώ είμαι πολύ πιο όμορφος από εκείνη» σχολίασε με εύθυμη διάθεση μπροστά στους 8000 ακροατές του στην Mohegan Sun Arena.

Η ομιλία του ξεπέρασε σε διάρκεια τα 100 λεπτά.

Μεταξύ άλλων, ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε για τη νοθεία στις εκλογές του 2020, την απάτη πίσω από την ατζέντα περί της «κλιματικής αλλαγής», ενώ αναφέρθηκε και στο σχέδιό του για επιβολή οριζόντιων δασμών σε εισαγόμενα αγαθά, το οποίο τόνισε πως «σε καμία περίπτωση» δεν ισοδυναμεί με χαράτσι για τους Αμερικανούς καταναλωτές.

pronews.gr

Πολυμέσα