Σάββατο, 13η Ιουλίου 2024  6:49: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 18:00

Σ.Κασσελάκης: «Κόψατε τις διακοπές στους Έλληνες, κόψατε το air condition τώρα πάτε να τους κόψετε και τον καφέ;» (βίντεο)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολίασε την εκτόξευση του ΦΠΑ στον καφέ από το 13% στο 24%, τονίζοντας «κόψατε τις διακοπές στους Έλληνες, κόψατε το air condition με το ακριβό ρεύμα, τώρα πάτε να τους κόψετε και τον καφέ;».

«ΦΠΑ 24%. Νόμιζα ότι άλλα μας είχε πει ο κ. πρωθυπουργός. Κρίμα και είχα πιστέψει τα πρωτοσέλιδα και λέω για μία αφορά ο κ. Μητσοτάκης τηρεί τις δεσμεύσεις του» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ διαβάζοντας τη σχετική απόδειξη και προσθέτει, απευθυνόμενος στα ΜΜΕ: «Προτείνω νέους τίτλους: Ακρίβεια ίσον Μητσοτάκης, έμμεσοι φόροι ίσον Μητσοτάκης».

«Πώς το είπε αυτός ο υπουργός που είναι φανατικός του κ. Μητσοτάκη (σ.σ. Άδωνις Γεωργιάδης); “Οι φόροι με Μητσοτάκη μόνο προς τα κάτω”».

Ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζει ότι «ο κ. Μητσοτάκης ανέβασε τον ΦΠΑ στο 24% σε όλα τα προϊόντα παντού. Άλλος ΦΠΑ στον χέρι, άλλο στον τραπέζι. Ποιον ωφελεί αυτό; Μα φυσικά τις μεγάλες αλυσίδες που πουλάνε takeaway. Για τον μικρομεσαίο επιχειρηματία της εστίασης… Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Τελείως παράλογο, τελείως άδικο. Να πάρει πίσω αυτό το άδικο μέτρο και να αφήσει τον Έλληνα να ευχαριστηθεί τον καφέ του σε μια τιμή αξιοπρέπειας. Κόψατε τις διακοπές στους Έλληνες, κόψατε το air condition με το ακριβό ρεύμα, τώρα πάτε να τους κόψετε και τον καφέ;».

pronews.gr

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 18:02