Πέμπτη, 27η Ιουνίου 2024  11:57: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 17:50

Η «Οδύσσεια» ενός Γερμανού επενδυτή στη Θράκη: Ήθελε να κτίσει ξενοδοχειακή μονάδα και λέει ότι όλοι του ζητούσαν «λάδι» για να προχωρήσει

Η «Οδύσσεια» ενός Γερμανού επενδυτή, δικηγόρου στο επάγγελμα στη Θράκη, δείχνει ότι στην Ελλάδα, όλα αλλάζουν και όλα μένουν ίδια καθώς ήθελε να κτίσει ξενοδοχειακή μονάδα και όπως καταγγέλλει άπαντες του ζητούσαν «λάδι» (δηλαδή χρήματα) για να προχωρήσει…

Δηλαδή, η ιστορία επαναλαμβάνεται καθώς για άλλη μια φορά έρχεται άνθρωπος από το εξωτερικό για να επενδύσει τα χρήματα του στην… ωραία μας χώρα και όλοι οι αρμόδιοι κάνουν ότι μπορούν για να ακυρώσουν τα σχέδια αυτά.

«Χτύπησε» όλες τις πόρτες που έπρεπε να «χτυπήσει» και για να ανοίξουν του ζητούσαν «μπαξίσι».

Ο Γερμανός δικηγόρος, δεν είναι απλά ένας «περαστικός» από τη χώρα μας καθώς τα τελευταία χρόνια έχει αγοράσει τουλάχιστον 3 κατοικίες για τον ίδιο και τα μέλη της οικογένειας του στην παραλιακή ζώνη του Δήμου Αβδήρων!

Δηλαδή ήδη έχει επενδύσει ένα σεβαστό ποσό στο ελληνικό κράτος και στην ελληνική οικονομία.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά που υπέστη στην προσπάθειά του να επενδύσει, τώρα καταγγέλλει και αθέμιτες πρακτικές (μέχρι και απειλές) σε βάρος του ίδιου και της οικογένειας του, με αφορμή την προσπάθεια ελλιμενισμού του ιδιωτικού του σκάφους, σε κάποιο από τα λιμάνια των Αβδήρων ή του Πόρτο Λάγος.

Σύμφωνα με το Xanthinews.gr ενημερώθηκε ότι την Δευτέρα 17 Ιουνίου ήταν προγραμματισμένη μία συνάντηση με τον Λιμενάρχη του Πόρτο Λάγος στην οποία συμμετείχαν οι δύο δικηγόροι του Κρίστο Αγκέλοβ, και ο ίδιος και στην οποία παρουσιάστηκαν οι απειλές που δέχεται αυτός και η οικογένειά του.

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου έγινε εκ νέου συνάντηση με τον Λιμενάρχη για υποβολή έγγραφης καταγγελίας και παράλληλα μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα υποβλήθηκαν μηνύσεις κατά προσώπων και έγιναν μηνυτήριες αναφορές στην εισαγγελία Ξάνθης.

Φυσικά ενημερώθηκε και η πρεσβεία της Γερμανίας στην Ελλάδα σχετικά με την περιπέτεια στην οποία έχει μπλέξει ο Γερμανός πολίτης.

Όπως είπε ο κ. Αγκέλοβ έχει ενημερώσει για την κατάσταση και τον ίδιο τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ Χριστόδουλο Τοψίδη διαβιβάζοντας του την δυσαρέσκεια και άλλων ιδιοκτητών σκαφών που επιλέγουν την περιοχή μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Με λίγα λόγια δε φτάνει που του ακυρώνουν τις επενδυτικές του προσπάθειες, αλλά φροντίζουν με κάθε τρόπο να τον δείξουν ότι δεν είναι και «ευπρόσδεκτος» στην περιοχή!

Ίσως γιατί δεν συμφώνησε στην «παροχή λαδιού»

pronews.gr