Κυριακή, 30η Ιουνίου 2024  6:08: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2024 11:11

Επίσκεψη Ευλείδη Τσακαλώτου στην Αιτωλοακαρνανία εν'οψει Ευρωεκλογών

Στην Αιτωλοακαρνανία βρέθηκε χθες Τρίτη 4/6 ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο κ.Τσακαλώτος ξεκίνησε την περιοδεία του στη Ναύπακτο νωρίς το απόγευμα της Τρίτης,  όπου και  πραγματοποίησε περιοδεία μαζί με στελέχη και μέλη της τοπικής οργάνωσης στο κέντρο της πόλης. Στη συνέχεια συζήτησε με μέλη της Νέας Αριστεράς και πολίτες σε κεντρικό κατάστημα εστίασης της περιοχής και ενημερώθηκε για τα τοπικά προβλήματα. Η υποδοχή για τον πρώην υπουργό ήταν ιδιαίτερα θερμή και το ενδιαφέρον του κόσμου έκδηλο.

Ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς στη συνέχεια περιόδευσε στην αγορά του Αγρινίου συνοδευόμενος από πολυπληθές κλιμάκιο μελών και φίλων της Νέας Αριστεράς, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε το κεντρικό εκλογικό περίπτερο της Νέας Αριστεράς στην πλατεία Παναγοπούλου (Σιντριβάνι) όπου και συζήτησε με πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί και με εκπροσώπους του τύπου.

Μεταξύ άλλων, στάθηκε στην μεγάλη ακρίβεια που ταλανίζει τα νοικοκυριά, αλλά και στους λόγους που είναι ζωτικό η Νέα Αριστερά να στηριχτεί στις επικείμενες Ευρωεκλογές της Κυριακής, καθώς είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να προσφέρει ένα αντιπαραθετικό πρόγραμμα στην Κυβέρνηση της Δεξιάς του Κυριάκου Μητσοτάκη, τόσο σε Εθνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.