Πέμπτη, 27η Ιουνίου 2024  5:53: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 25 Μαϊος 2024 09:38

Αιτωλοακαρνανία: Το πρόγραμμα των περιοδειών στελεχών του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές (Σαβ 25/5 - Κυρ 2/6/2024)

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται το πολιτικό άνοιγμα της Τομεακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ σε πόλεις και χωριά του νομού, μπροστά και στις ευρωεκλογές,

Με σκοπό να φτάσει σε κάθε εργαζόμενο και λαϊκό άνθρωπο το μήνυμα για ισχυροποίηση του κόμματος, που θα σημάνει και ενδυνάμωση και των ίδιων των εργατοϋπαλλήλων, των λαϊκών στρωμάτων, της νεολαίας της θέσης και του αγώνας τους και την επόμενη μέρα από τις κάλπες της 9ης Ιουνίου.

Το πρόγραμμα των ομιλιών, συγκεντρώσεων, περιοδειών των επόμενων ημερών έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΗ

- Στις 11.00 π.μ. ομιλία στο Μοναστηράκι στο καφέ "ΑΦΟΙ ΦΟΥΡΛΟΙ", από τον Νίκο Μωραΐτη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας.

- Στις 7:30 μ.μ. συγκέντρωση στο Αιτωλικό, στα γραφεία της ΚΟ (οδός Κωνσταντίνου Λάσκαρη). Θα μιλήσει η Βάνα Πατρινού, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΗ:

- Στις 11 π.μ., συγκέντρωση στο Θέρμο, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Γιάννης Καρναβιάς, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ & περιφερειακός σύμβουλος.

- Στις 7:30 μ.μ. συγκέντρωση στο Καινούργιο, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει η Βάνα Πατρινού, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΗ:

- Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στη Ναύπακτο, πλατεία λιμανιού. Θα μιλήσει η Βάνα Πατρινού, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΗ:

Θα περιοδεύσει στο νομό και θα μιλήσει σε συγκεντρώσεις, ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα:

  • Στις 11:30 π.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση, στη Βόνιτσα, στο καφέ «ΑΦΟΙ ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΟΙ» (διασταύρωση Βόνιτσας-Λευκάδας)
  • Στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση, στο Νεοχώρι Μεσολογγίου, στη μικρή πλατεία. Ομιλία θα απευθύνει και η Βάνα Πατρινού, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΗ:

- Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Μάκης Αραβανής, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΗ:

- Στις 8:30 μ.μ. συγκέντρωση στο Μεσολόγγι, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσουν ο Σωτήρης Παρίσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ & Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας και η Βάνα Πατρινού, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΗ:

-Στις 8:30 μ.μ. συγκέντρωση στην Αμφιλοχία, στην παραλία (γραφεία ΚΟ). Θα μιλήσει η Βάνα Πατρινού, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΝΗ:

- Στις 11:30 μ.μ. συγκέντρωση στον Αστακό, στο καφέ "ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ". Θα μιλήσει η Βάνα Πατρινού, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

sinidisi.gr