Παρασκευή, 28η Ιουνίου 2024  2:49: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 23:26

Θερμό κλίμα για Αυγενάκη στο Μεσολόγγι - Με ρακί και… αυγοτάραχο

Η συμμετοχή στη συνάντηση αυτή προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς διέψευσε επί της ουσίας ορισμένες εκτιμήσεις στο Μεσολόγγι για το αν είναι ανεπιθύμητοι ή όχι οι υπουργοί της κυβέρνησης, ως απόρροια των αντιδράσεων της περιοχής στο ζήτημα του δικαστικού χάρτη

Τον υποδέχθηκε στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μαυρομμάτης, ενώ στην συνάντηση που ακολούθησε της σύσκεψης με αυτοδιοικητικούς της περιοχής, παρόντες ήταν αρκετοί εκπρόσωποι φορέων της περιοχής, εκπρόσωποι αγροτικών και αλιευτικών συλλόγων και των ΤΟΕΒ της περιοχής.

Η συμμετοχή στη συνάντηση αυτή προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς διέψευσε επί της ουσίας ορισμένες εκτιμήσεις στο Μεσολόγγι για το αν είναι ανεπιθύμητοι ή όχι οι υπουργοί της κυβέρνησης, ως απόρροια των αντιδράσεων της περιοχής στο ζήτημα του δικαστικού χάρτη.

Στη σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του Θ. Μαυρομμάτη, παρόντες ήταν ακόμη δύο αντιπεριφερειάρχες, ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Αναπτυξης, Ανδρέας Φίλιας, αλλά και ο Νίκος Κατσακιώρης, καθώς επίσης οι περιφερειακοί Σύμβουλοι, Γιώργος Κοντογιάννης, Μιχάλης Γούδας και Κώστας Δαουτίδης, ο Πρόεδρος του ΓΟΕΒ Αχελώου, Κ. Βήττας και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας.

Μάλιστα στο Λευτέρη Αυγενάκη προσφέρθηκε ρακί από τον τόπο καταγωγής του, το Ηράκλειο της Κρήτης, συνοδευμένο όμως με αυτοτάραχο Μεσολογγίου. Και ο συνδυασμός φαίνεται ότι άρεσε αρκετά!

Εφημερίδα "Συνείδηση"

sinidisi.gr