Παρασκευή, 24η Μαίου 2024  4:41: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Σάββατο, 11 Μαϊος 2024 22:04

Αδερφός Α.Καργιώτη: «Ούτε ένας από τους εμπλεκόμενους δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο»

Σε δίκη παραπέμπονται οι τέσσερις κατηγορούμενοι οκτώ μήνες μετά την υπόθεση δολοφονίας του Αντώνη Καργιώτη, με την εισαγγελική πρόταση να είναι καταπέλτης.

Ο αδερφός του Αντώνη Καργιώτη, Νίκος μίλησε στο «Χαμογέλα και πάλι» εκφράζοντας την επιθυμία δικαίωσης για τον αδικοχαμένο αδερφό του

Οι στενοί συγγενείς του θύματος ζητούν από την πρώτη στιγμή δικαίωση στη μνήμη του δικού τους ανθρώπου. Στο πλαίσιο αυτό ο αδελφός του Αντώνη, Νίκος Καργιώτης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» εκφράζοντας την επιθυμία δικαίωσης για τον αδικοχαμένο αδελφό του.

«Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης και πιστεύω ότι όσοι εμπλέκονται θα τιμωρηθούν όπως πρέπει. Θέλω να δικαιωθεί ο αδελφός μου και οι κατηγορούμενοι να δικαστούν γι’ αυτό το έγκλημα.

Πιστεύω στη Δικαιοσύνη και εκτιμώ ότι τα τέσσερα μέλη τoυ πληρώματος του ”Blue Horizon” που έριξαν τον Αντώνη από το πλοίο θα τιμωρηθούν παραδειγματικά και θα δικαιωθεί η μνήμη του αδελφού μου. Μας λείπει πολύ ο Αντώνης κι όχι μόνο σε εμάς, αλλά σε όλη την περιοχή γιατί ήταν τόσο καλό παιδί και τον αγαπούσαν όλοι».

Ο αδελφός του Αντώνη αποκάλυψε: «Όλο αυτό τον καιρό ούτε ένας από τους εμπλεκόμενους ή τις οικογένειές τους δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο να μου ζητήσουν μια συγγνώμη. Οκτώ μήνες μετά βλέπω στην τηλεόραση να παίζει ξανά και ξανά το βίντεο που σπρώχνουν τον αδελφό μου στο θάνατο και σοκάρομαι, ανατριχιάζω».

pronews.gr