Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  9:59: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 00:12

ΕΚΤΑΚΤΟ – «Σκοτεινό» μήνυμα Β.Πούτιν προς τον ελληνικό λαό για στρατιωτική εμπλοκή Ελλάδας σε Ουκρανία: «Οι συνέπειες θα είναι τραγικές»

Μήνυμα του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν προς τον ελληνικό λαό, το οποίο μάλιστα εκπέμπεται στα… ελληνικά (!), αναρτήθηκε από την ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα στην πλατφόρμα Χ και πλέον δείχνει ότι η κρισιμότητα της κατάστασης σε ότι αφορά την επαπειλούμενη πολεμική εμπλοκή της Ελλάδας στην Ουκρανία μαζί με τις λοιπές δυνάμεις του ΝΑΤΟ, έχει περάσει στο «κόκκινο»

Ο Ρώσος πρόεδρος διαμηνύει στους Έλληνες για τις «τραγικές συνέπειες» που θα είχε μια τέτοια κίνηση.

Η δήλωση Β.Πούτιν, πραγματικά δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας για το τι μέλλει γενέσθαι σε ότι αφορά τις στρατιωτικές δυνάμεις των εθνών που θα κτυπήσουν την Ρωσία.

«Η Δύση χωρίς καμία ντροπή δηλώνει ότι η Ρωσία δήθεν σκοπεύει να επιτεθεί στην Ευρώπη. Ταυτόχρονα οι ίδιοι οι δυτικοί επιλέγουν τους στόχους για να χτυπήσουν το έδαφός μας.

Γίνεται λόγος για το ενδεχόμενο αποστολής των στρατιωτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.

Θυμόμαστε την μοίρα εκείνων που κάποτε έστειλαν τα στρατεύματά τους στη χώρα μας. Αλλά τώρα οι συνέπειες για τους πιθανούς επεμβαίνοντες θα είναι πολύ πιο τραγικές».

Μετά την δήλωση του Β.Πούτιν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έσπευσε αργά το βράδυ να διαψεύσει δημοσίευμα του αμερικανικού Newsweek ότι «Συνολικά 32 ελληνικά μαχητικά θα μετάσχουν στις δυνάμεις του ΝΑΤΟ που θα επιτεθούν στην Ρωσία».

Nα σημειώσουμε πάντως ότι ο επικεφαλής διπλωμάτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ζοζέπ Μπορέλ, σε ομιλία του στις Βρυξέλλες, χαρακτήρισε τον πόλεμο με την Ρωσία ως «αναπόφευκτο».

pronews.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 156 φορές