Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  7:07: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 22:06

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα για να διασώσει τον κ. Καραμανλή

Στην αντίδραση των κυβερνητικών πηγών, που προκάλεσε η παράδοση του «κατηγορητηρίου» του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρώην υπουργό Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, απάντησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μέσω ανακοίνωσης

«Από τα θερμά χειροκροτήματα στον κ. Καραμανλή και τους κυβερνητικούς λεονταρισμούς για την υποστήριξη του, στην άτακτη υποχώρηση» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά:

«Από το «να φέρετε στη Βουλή κατηγορητήριο, να το συζητήσουμε» και «με γενικές κατηγορίες και χωρίς κατηγορητήριο, δεν έχουμε κράτος δικαίου», του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο «αφού συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών, να το φέρει στην ολομέλεια» των κυβερνητικών πηγών.

Από τα θερμά χειροκροτήματα στον κ. Καραμανλή και τους κυβερνητικούς λεονταρισμούς για την υποστήριξη του, στην άτακτη υποχώρηση.

Μισή ώρα αφότου παρέλαβε στα χέρια του ο Κυριάκος Μητσοτάκης το κατηγορητήριο που ζητούσε επιτακτικά από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, πέταξε για ακόμα μια φορά την… μπάλα στην εξέδρα, για να διασώσει τον κ. Καραμανλή από τις βαρύτατες πράξεις και παραλείψεις που του αποδίδονται.

Η επιχείρηση συγκάλυψης συνεχίζεται, επιβεβαιώνοντας την πολιτική εξίσωση «Μητσοτάκης ίσον Καραμανλής, Καραμανλής ίσον Μητσοτάκης, η συγκάλυψη, έχει πρόσωπο». Μόλις στερήθηκαν και την τελευταία τους δικαιολογία».

protothema.gr