Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  8:52: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 18:15

Υπαινιγμοί για τον νεκρό μηχανοδηγό επειδή γνώριζε τον Μητσοτάκη. Ε, έχουμε ξεφύγει...

Όταν μια κυβέρνηση χάνει την μπάλα, θεωρώντας ότι πήρε 41% και μετά από εκεί θα κυλούσε ο χρόνος παραδεισένια μέχρι τις επόμενες εθνικές εκλογές, είναι φυσιολογικό να μην μπορεί να αντεπεξέλθει όταν πέσει ο ουρανός στο κεφάλι της!

Κι όμως, όλα τα σημάδια ήταν εκεί, τα έβλεπε... Πρώτα και κύρια τα Τέμπη είναι το τρίτο μεγαλύτερο δυστύχημα που έχει συμβεί στον ευρωπαϊκό χώρο! Είναι τόσο συγκλονιστικό γεγονός που πέρασε στο συλλογικό ασυνείδητο όλων των πολιτών.

Κι όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει στην Γερμανία, όπως έχει συμβεί δύο φορές τουλάχιστον σε ανάλογη κλίμακα, κανείς δεν θα βάλει πρώτα το κράτος στο κάδρο. Στην Ελλάδα όμως που ο πολίτης ξέρει ότι το κράτος δεν λειτουργεί, ακόμη και την ατομική ευθύνη θα την εντάξει μέσα στα κρατικά πλαίσια.

Μετά ήταν η επέτειος του ενός έτους και η ανάγκη όσων έχασαν τους δικούς τους να αναθερμάνουν το θέμα για να μην δουν τις δικαστικές εξελίξεις να παίρνουν έξι χρόνια χωρίς να έχει βγει ακόμη αποτέλεσμα, όπως έχει συμβεί στο Μάτι.

Τέλος, έρχονται εκλογές που είναι τρομερά περίπλοκες, κάτι που έπρεπε να το έχουν υπόψη τους οι κυβερνώντες που υποτίθεται ότι έχουν νικήσει σε τόσες αναμετρήσεις. Τελικά, φαίνεται ότι  αυτές οι νίκες ήρθαν όταν δεν υπήρχε αντίπαλος κι όταν τα συμφέροντα που επικαλείται η κυβέρνηση τώρα ότι είναι απέναντί της, πριν ήταν αναφανδόν μαζί της.

Το να αντικρούει εκ των υστέρων την ευρωπαία εισαγγελέα από την Ρουμανία, την ώρα που ο κόσμος εδώ νομίζει ότι η ίδια δικάζει την Ελλάδα(!)- ενώ έχει αρμοδιότητα για τις συμβάσεις έργων εντός Ε.Ε.-είναι αυτό που λένε οι αγγλοσάξονες "πολύ λίγο, πολύ αργά".

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, βέβαια, ενέσκηψε και η παράνοια που μόνο στην Ελλάδα συναντάς.

Βγήκαν λογαριασμοί που είναι ανώνυμοι και πασίγνωστοι στο "X" (πρώην twitter) κι έγραψαν ότι η νέα αποκάλυψη είναι πως ο μηχανοδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας (σ.σ που υποτίθεται ότι μετέφερε παράνομο εμπόρευμα) ήταν εθελοντής στο γραφείο του Μητσοτάκη!

Και για τον λόγο αυτό του είχε ανατεθεί κάποια μυστική αποστολή! Μόνο που έγινε θυσία για τον πρωθυπουργό γιατί ήρθε το ατύχημα που...τι; Αλήθεια, πού βγάζει όλη αυτή η παράνοια;

Στο ότι το φορτίο το ήξερε κάποιος και το ανατίναξε με άλλο τραίνο; Ότι ήταν απλά κακή τύχη και αποκαλύφθηκαν όλα; Τόσο χάλια κανονίζονται, λοιπόν, αυτές οι μυστικές αποστολές;

Πραγματικά, είναι να τρελαίνεται κανείς αφού να γελάσει πλέον είναι αδύνατον...

Εφημερίδα «Συνείδηση»

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 156 φορές