Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  8:26: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 09:37

Μια ακόμη κορδέλα θα φέρει τον Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία

Δεν θα μπορούσε να είναι εξαίρεση φυσικά ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Καθώς οι πολιτικοί στην Ελλάδα διαχρονικά πετάνε τη σκούφια τους για κορδέλες.

Μετά την κορδέλα λοιπόν πριν από περίπου δύο μήνες στο Άκτιο – Αμβρακία, πιθανότατα ο Πρωθυπουργός να μας επισκεφθεί για να κόψει μια ακόμη κορδέλα λίγο πριν από το Πάσχα.

Αυτή τη φορά για τη νέα οδική γέφυρα του Ευήνου, που οδεύει προς την ολοκλήρωσή της. Θυμίζουμε ότι ο Κ. Μητσοτάκης είχε κόψει την κορδέλα της παράκαμψης της Αμφιλοχίας, αλλά και πέρυσι κατά την προεκλογική περίοδο την κορδέλα στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο στο Μεσολόγγι.

Η προοπτική της πρωθυπουργικής παρουσίας στη νέα γέφυρα του Ευήνου ειπώθηκε μάλιστα στην πρόσφατη συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Μαυρομμάτη με τον ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Φυσικά δεν είναι ακόμη τίποτα δεδομένο ακόμη. Αλλά οπωσδήποτε η λειτουργία της γέφυρας θα είναι μια καλή ευκαιρία προκειμένου ο Κ. Μητσοτάκης να κάνει μια προεκλογική ενόψει των ευρωεκλογών περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία.

Θα ήταν μάλιστα εξόχως σημαντικό, ευκαιρίας δοθείσης, πέρα από το κόψιμο της κορδέλας να ακούσουμε από τον πρωθυπουργό τι μέλλει γενέσθαι και με τα λοιπά αντιπλημμυρικά κατά μήκος της Ιόνιας Οδού, τα οποία αφορούν πολλά σημεία στην Αιτωλοακαρνανία, αλλά και στους γειτονικούς νομούς Άρτας και Ιωαννίνων, όπου διέρχεται ο αυτοκινητόδρομος.

Στο σημείο της νέας γέφυρας γίνονται ταυτόχρονα και παρεμβάσεις αντιπλημμυρικού χαρακτήρα. Αλλά αυτές αφορούν αποκλειστικά το σημείο και τη νέα γέφυρα και προφανώς δεν είχαν ξεκινήσει, αν έστεκε ακόμη στη θέση της η παλιά γέφυρα.

Εφημερίδα "Συνείδηση"

sinidisi.gr