Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  12:03: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 09:35

Ο ευρωβουλευτής Νίκος Παπανδρέου το Σάββατο (30/3/2024) στο Αγρίνιο

Κεντρικός Ομιλητής σε εκδήλωση που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου, 30 Μαρτίου 2024 και ώρα 19:00, στο Αγρίνιο θα είναι ο Ευρωβουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Νίκος Παπανδρέου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα στους ομιλητές θα βρίσκονται, μεταξύ άλλων, η Βουλετής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κα. Χριστίνα Σταρακά, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου κος. Ιωάννης Καλλίμορφος καθώς και ο κος. Κώστας Μπόκας εκπροσωπόντας την Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας.

Όπως, αναφέρει ο κος. Παπανδρέου: «Η Περιφερειακή και Αγροτική Ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο λίθο για τη διασφάλιση της βιώσιμης ανάπτυξης της Υπαίθρου.

Αντιμετωπίζουμε πολλαπλές προκλήσεις, όπως η αλλαγή του κλίματος, η επιβράδυνση της αγροτικής οικονομίας και η εξάρτηση από τις αγορές.

Για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις, πρέπει να επενδύσουμε στην καινοτομία και την τεχνολογία, να προωθήσουμε την εκπαίδευση και την επαγγελματική κατάρτιση στον Αγροτικό Τομέα και να στηρίξουμε τους νέους αγρότες και τις μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να γίνει γνωστό το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης.

sinidisi.gr