Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:17: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 23:01

Δήλωση της υποψήφιας βουλευτή Γιώτας Μπουμπούλη για τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ

Είναι μεγάλη μου τιμή να συμπεριληφθεί το όνομά μου στους υποψήφιους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ για το νομό Αιτωλοακαρνανίας.  Η απόφασή μου αυτή αποτελεί μία συνειδητή πολιτική απόφαση που έχει σχέση με την άμεση ανάγκη ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού της χώρας. Κατόπιν ώριμης σκέψης και βλέποντας την αδράνεια στον τόπο μου όλο αυτό το διάστημα που ασχολούμαι με τα αυτοδιοικητικά, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Νίκου Καζαντζή, θεωρώ πως είναι υποχρέωση όλων όσων έχουμε πολιτική συνείδηση και ευαισθησία να βγούμε μπροστά και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και για τα παιδιά μας.

Σε αυτή την κρίσιμη χρονική στιγμή πρέπει να δείξουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας και να διεκδικήσουμε την ανάπτυξη στον τόπο μας. Ως νέος άνθρωπος θεωρώ υποχρέωσή μου να αγωνιστώ για τις αξίες και για τα ιδανικά με τα οποία γαλουχήθηκα όλα αυτά τα χρόνια.

Στις 25 Απριλίου 1994, ακριβώς 25 χρόνια πριν ο σπουδαίος πολιτικός Γεώργιος Γεννηματάς απεβίωσε. Από τα κείμενά του ξεχωρίζω το παρακάτω απόσπασμα:

«Η χάραξη μιας εθνικής στρατηγικής για τη χώρα είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε. Απαιτεί κατ' αρχήν εθνική ομοψυχία στη βάση και εθνική συνεννόηση στην κορυφή. Και τα δύο δυστυχώς έχουν υπονομευτεί, αν δεν έχουν δυναμιτιστεί από την πολιτική μιας κυβέρνησης που είναι κατώτερη των περιστάσεων, που άνοιξε βαθιά κοινωνικά ρήγματα και βεβαίως έχει αυτοαπομονωθεί από τα άλλα πολιτικά κόμματα με τις λαθεμένες της πρωτοβουλίες».

25 Απριλίου 2019, ακριβώς 25 χρόνια μετά, με σεβασμό στους μεγάλους ηγέτες του ΠΑΣΟΚ δηλώνω παρούσα όχι μόνο στις δημοτικές εκλογές για τον δήμο Αγρινίου αλλά και στις επερχόμενες εθνικές εκλογές με το ΚΙΝΑΛ.

Ευχαριστώ θερμά την πρόεδρό μας Φώφη Γεννηματά για την μεγάλη τιμή που μου έκανε για δεύτερη συνεχόμενη φορά να είμαι υποψήφια βουλευτής στον νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Η ελπίδα δεν πρέπει να χαθεί. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για να θέσουμε τις βάσεις για ένα δυνατό κεντροαριστερό πολιτικό φορέα που θα πρωταγωνιστήσει στη χώρα μας. Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και συνέπειας αποφάσισα να είμαι στην πρώτη γραμμή σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, ιδιαίτερα τώρα που οι καιροί είναι δύσκολοι. Γιατί οι δυνατοί συνεχίζουν χωρίς παρωπίδες και ιδιοτέλεια, όταν κάποιοι άλλοι μεταπηδούν με ευκολία ανάλογα με το προσωπικό τους συμφέρον.

Με σεβασμό και εκτίμηση
Παναγιώτα Χρήστου Μπουμπούλη
Καθηγήτρια Αγγλικών, ΜΑ Ηθικής Φιλοσοφίας, Δρ. Κοινωνικής Θεολογίας, Δημοσιογράφος.
Υποψήφια Βουλευτής  ν. Αιτ/νίας με το ΚΙΝΑΛ
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος και Εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης του Ν. Καζαντζή
«Ο τόπος μας  Αξίζει» για τον Δ. Αγρινίου
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 23:05