Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  7:10: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 18:39

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ένωση Αιτωλοακαρνάνων Λογοτεχνών – Πρόεδρος ο Ευάγγελος Σπύρου

Στην Αθήνα, την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 έγινε ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου των Αιτωλοακαρνάνων Λογοτεχνών στην έδρα Σόλωνος 100, μετά την θλιβερή απώλεια και αγγελία του θανάτου του Προέδρου της Ένωσης, καθηγητού Γρηγορίου Φιλ. Κωσταρά.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο εισήλθε το αναπληρωματικό μέλος Γεώργιος Πούλος, ως τακτικό μέλος πλέον. Σύμφωνα με το καταστατικό και τις σχετικές ενέργειες το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ανασυγκροτείται σε σώμα ως εξής:

  1. Ευάγγελος Γ. Σπύρου – Πρόεδρος τουΔιοικητικού Συμβουλίου
  2. Καλλιρρόη Αγγελάκη, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου
  3. Γεράσιμος Ρεντίφης, Γενικός Γραμματέας
  4. Βασίλειος Τσαμπόκας, Ταμίας
  5. Χρυσούλα Σπυρέλη, Εκπρόσωπος Περιφέρειας
  6. Γεώργιος Πατέλης, Μέλος
  7. Γεώργιος Πούλος, Μέλος

Ο νέος πρόεδρος Ευάγγελος Γ. Σπύρου δήλωσε ότι «θα συνεχισθεί το έργο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αιτωλοακαρνάνων Λογοτεχνών και του περιοδικού της «Παρουσία» στο πνεύμα του καταστατικού και στις πνευματικές οδηγίες του απελθόντος προέδρου Γρηγορίου Φιλ. Κωσταρά «ως υπόθεσης κυρίως Ελληνικής» και φιλοσοφίας ισχυρής πάντοτε ως θεωρία και αναγκαίας ως πράξη, άγρυπνου όμματος των καιρών που δεν δύει πίσω από μακάριες θεωρήσεις αλλά εισδύει μέσα στις καταστάσεις της καθημερινής ζωής, οπλίζοντας την γνωστική και ακονίζοντας τη ηθική συνείδηση του ανθρώπου».

agrinionews.gr