Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  2:10: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 18:52

Καταψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο και υιοθέτηση τέκνων από ομοφυλόφιλα ζευγάρια

Αγρίνιο, 15η Φεβρουαρίου 2024 - Ο πολιτευτής Αιτωλοακαρνανίας, Γεώργιος Φίλιππας, προβαίνει σε δήλωση προτρέποντας την απόρριψη του νομοσχεδίου για τον γάμο και υιοθέτηση τέκνων από ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία, ο κ. Φίλιππας στοχεύει να επισημάνει τα ατράνταχτα επιχειρήματα κατά της υιοθέτησης τέκνων από ομοφυλόφιλα ζευγάρια και να προασπίσει την ιδέα ότι η γυναίκα δεν είναι μηχανή τεκνοποίησης.

Ο κ. Φίλιππας εκφράζει τον σεβασμό του απέναντι στη φύση μας και τη θρησκεία μας, πιστεύοντας ότι η κοινωνία μας δεν πρέπει να υποβιβάζει τους θεσμούς της οικογένειας. Οι θεσμοί αυτοί βασίζονται σε μια παράδοση που πρέπει να την σεβόμαστε και να την διατηρήσουμε για το καλό της κοινωνίας μας.

Ένα από τα κύρια επιχειρήματα του είναι ότι το νομοσχέδιο αυτό θα αυξήσει τις τάσεις και τα στερεότυπα προς την ομοφυλοφιλία, αλλάζοντας την κοινωνία μας. Αν θέλουμε να ζήσουμε σε μια κοινωνία που σέβεται τις παραδόσεις και τις αξίες μας, πρέπει να απορρίψουμε αυτήν την πρόταση που προσπαθεί να μας πείσει ότι η αλλαγή αυτή είναι σημάδι εξέλιξης.

Οικογένεια περιλαμβάνει μια μητέρα και έναν πατέρα και δεν μπορεί να θεωρηθεί ως μια σχέση μεταξύ δύο γονέων Α και Β. Τα παιδιά έχουν ανάγκη την παρουσία και την αγάπη ενός πατέρα και μιας μητέρας, και η κατάλληλη ανατροφή τους δεν μπορεί να εξασφαλίζεται από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Επιπλέον, ο κ. Φίλιππας προβαίνει σε ένα ερώτημα για τους υποστηρικτές της υιοθέτησης τέκνων από ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Τί θα έλεγαν αν βρίσκονταν στη θέση ενός παιδιού, αν θα ήταν ικανοποιημένοι και χαρούμενοι με δύο γονείς του ίδιου φύλου ή με τον πατέρα και τη μητέρα τους.

Ο κ. Φίλιππας απευθύνει έκκληση προς τους Βουλευτές να μην είναι υπόλογοι προς τον εαυτό τους και την κοινωνία με τη δικαιολογία της αποχής από την ονομαστική ψηφοφορία της Βουλής. Η ψήφος τους θα έχει μεγάλη σημασία και θα καθορίσει την πορεία που θα ακολουθήσει η κοινωνία μας.

Γεώργιος Φίλιππας
Πολιτευτής Αιτωλοακαρνανίας

www.giorgosfilippas.gr