Κυριακή, 3η Μαρτίου 2024  2:03: μμ
  rss button fb button fb button
Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 19:20

Στο αγροτικό μπλόκο του Αλμυρού ο Στ. Κασσελάκης – «Ρύθμιση χρεών για να έχετε ασφάλεια στις περιουσίες σας»

Συνεχίζει την περιοδεία του στη Θεσσαλία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης. Σήμερα επισκέπτεται τα αγροτικά μπλόκα του Βόλου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει την ίδρυση ελληνικής τράπεζας αγροτικών πιστώσεων. Νωρίτερα επισκέφτηκε το μπλόκο του Αλμυρού, το μοναδικό μπλόκο πάνω στην ΠΑθΕ που μπορεί να «κόψει την Ελλάδα στα δύο». «Ρύθμιση χρεών για να έχετε ασφάλεια στις περιουσίες σας. Ταΐζετε τη χώρα» είπε στους συγκεντρωμένους αγρότες ο Στέφανος Κασσελάκης.

Έγινε δεκτός από αγρότη, μέλος της 15μελούς επιτροπής που θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό την Τρίτη. Οι αγρότες του επισήμαναν πως έχουν μαζί τους και τους καταναλωτές, καθώς όπως είπαν «οι καταναλωτές καταλαβαίνουν πως η τιμή από το χωράφι στο ράφι είναι κατά πολύ αυξημένη και αυτά τα χρήματα δεν πηγαίνουν στις τσέπες τους. «Είμαστε εξαθλιωμένοι» είπαν στον Στέφανο Κασσελάκη και του επισήμαναν πως εάν δεν καταργηθεί ο ΕΦΚ στο πετρέλαιο και δεν μπει πλαφόν στο ρεύμα, του χρόνου θα είναι και πάλι στο δρόμο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως πρέπει να έχουμε ρύθμιση οφειλών για να μην έχουμε ρευστοποίηση της αγροτικής γης και το χειρότερο που μπορεί να γίνει είναι οι κατασχέσεις. «Ταίζετε τη χώρα» ανέφερε και θα έπρεπε να αισθάνεσθε ασφαλείς. « Πρέπει να μπει ένα τέλος στη νοοτροπία της ΝΔ με τα market pass. Επιτέλους ας καταργήσουν τώρα τον φόρο στο πετρέλαιο» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

sinidisi.gr

Πολυμέσα