Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  6:31: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 20:33

«Τι ψυχή θα παραδώσετε;» – Ανακοίνωση-«παράδοσης» των ανήλικων παιδιών στους ΛΟΑΤΚΙ+ από την Ιερά Σύνοδο της Ελλάδας

Μία ντροπιαστική -αν και αναμενόμενη- ανακοίνωση με την οποία στέλνουν τα ανήλικα παιδιά από την αγκαλιά του Χριστού, στην αγκαλιά των ΛΟΑΤΚΙ+ εξέδωσε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου, οι αντιδράσεις στο νομοσχέδιο με το οποίο η κυβέρνηση δέχεται ως νόμιμη πράξη την τεκνοθεσία ανήλικων παιδιών από ΛΟΑΤΚΙ+ (διότι ο «γάμος» που προβλέπει το ίδιο ν/σ μεταξύ των ΛΟΑΤΚΙ+ δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα διαδικαστικό βήμα, απαραίτητο όμως για να υιοθετούν παιδιά), περιορίζονται στο ότι απλώς αυτό το ν/σ βρίσκει αντίθετη την Ιερά Σύνοδο.

https://www.bitchute.com/video/rWnnb0qv4uwv/

Την ερχόμενη Κυριακή «από άμβωνος» θα διατυπωθεί αυτή η αντίδραση.

Πρόκειται για παράδοση της ελληνικής Εκκλησίας, σε συνθήκες που όχι απλώς αντιστρατεύονται στα πιστεύω της ελληνικής ορθοδοξίας, αλλά πρώτα και κύρια δηλώνουν αποχή αντίδρασης από το έγκλημα της παράδοσης ανηλίκων στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα!

Το ερώτημα είναι: «Τι ψυχή θα παραδώσουν;» αυτοί οι οποίοι από την ηγεσία της Εκκλησίας, αποφάσισαν να παραδόσουν στους ΛΟΑΤΚΙ+ ανήλικα παιδιά που θα τα πάρουν από ορφανοτροφεία της Ελλάδας και του εξωτερικού; Προφανώς συμφωνούν με τον Υπουργό Υγείας Α.Γεωργιάδη, ο οποίος δήλωσε ότι «δεν είναι κακό να κάνουν οι ΛΟΑΤΚΙ+, τραβεστί κλπ. τα παιδιά τους ΛΟΑΤΚΙ+».

Ούτε μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας δεν κάνει η Εκκλησία ούτε ένα σχετικό μέτρο όπως πχ την άρνηση βάφτισης παιδιών απο ομοφυλόφιλα ζευγάρια ή της άρνησης εισόδου στο σώμα της Εκκλησίας, αυτών που οδηγούν τα ανήλικα παιδιά στα «δίχτυα» ατόμων, τα οποία θα τα οδηγήσουν καταρχήν στον κοινωνικό απομονωτισμό και κατά δεύτερον σε συμπεριφορές που αποκλίνουν από τη διδασκαλία του Χριστού και των όσων αποδέχεται η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.

Σημειώνεται ότι ο περίφημος «γάμος» των ΛΟΑΤΚΙ+, είναι ένα καθαρά διαδικαστικό ζήτημα, αφού το σύνολο των σχέσεων μεταξύ των ΛΟΑΤΚΙ+ που επιθυμούν να «παντρεύονται», έχει ρυθμιστεί με το Σύμφωνο συμβίωσης. Άρα ο όλος σχεδιασμός δεν γίνεται για να «παντρεύονται» οι ΛΟΑΤΚΙ+, αλλά για να αποκτήσουν το δικαίωμα τεκνοθεσίας ανήλικων παιδιών.

Κάτι που έχει πολύ επιμελώς αποκρυβεί απο την κυβέρνηση, η οποία μιλάει για ίσα δικαιώματα και άλλα τέτοια φληναφήματα, ενώ δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα ίσων δικαιωμάτων που λέει η κυβέρνηση.

Πιο συγκεκριμένα στη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου που διήρκησε περίπου πέντε ώρες τα μέλη του Σώματος της Ιεραρχίας, αποφάσισαν, να σταλούν επιστολές προς τους βουλευτές και να διαβαστεί στους ναούς στις 4 Φεβρουαρίου, εγκύκλιος με τις θέσεις της Εκκλησίας και να μοιραστεί σχετικό φυλλάδιο για τους ΛΟΑΤΚΙ+.

Το ανακοινωθέν της Ιεράς Συνόδου

Η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας (Ι.Σ.Ι.) της Εκκλησίας της Ελλάδος συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση, σήμερα Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024, με μοναδικό θέμα την εξαγγελθείσα νομοθέτηση γάμου και «τεκνοθεσίας» υπέρ ζευγαριών του ιδίου φύλου.

Μετά την καθιερωμένη προσευχή, η Ι.Σ.Ι. άκουσε την εισήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου, επί της οποίας ακολούθησε διάλογος, και εκφράζει ομόφωνα τις θέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος επί του θέματος, ως εξής:

Η θεολογία της Εκκλησίας για τον γάμο απορρέει από την Αγία Γραφή, τη διδασκαλία των Πατέρων της Εκκλησίας και τη διάταξη του Μυστηρίου του Γάμου και φαίνεται καθαρά στην Ακολουθία του Μυστηρίου αυτού. Ο σκοπός του χριστιανικού γάμου είναι η δημιουργία καλής συζυγίας και οικογένειας, η ανάπτυξη παιδιών ως καρπών της εν Χριστώ αγάπης των δύο συζύγων και η σύνδεσή τους με την εκκλησιαστική ζωή.

pronews.gr

Διαβάστηκε 335 φορές