Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:27: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 17:45

Ο Μιλτιάδης Βέρρας υποψήφιος με τον Κ. Σπηλιόπουλο

Ακόμα μια υποψηφιότητα έκπληξη ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Κ. Σπηλιόπουλος.

Ο λόγος, για τον γιατρό, πρώην πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας και πρώην βουλευτή Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ, Μιλτιάδη Βέρρα, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην Αχαϊα.

«Καλωσορίζουμε έναν ενεργό άνθρωπο του τόπου. Με μακρά εμπειρία, αγώνες και γνώση των τοπικών ζητημάτων. Έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει πολλά, όχι μόνο με τη στάση ζωής και την επαγγελματική του πορεία, αλλά και μέσω του Ιατρικού συλλόγου Πατρών και του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ως βουλευτής Αχαΐας.

Ενώνουμε δυνάμεις για να πάμε την περιφέρειά μας ΜΠΡΟΣΤΑ. Με στοχευμένο σχέδιο, εμπειρία και γνώση ήρθε η ώρα να αλλάξουμε σελίδα. Οι απερχόμενοι δεν μπόρεσαν, εμείς μπορούμε. Το καταλαβαίνουν μέρα με τη μέρα οι πολίτες κι έρχονται μαζί μας!», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Σπηλιόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Μιλτιάδης Βέρρας, τόνισε:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα ο κοινός αγώνας που δίνουμε και θα δώσουμε. Ξεκίνησα τη ζωή μου από μια πολύτεκνη, αγροτική οικογένεια και πορεύτηκα μέσα από τις προσωπικές και επαγγελματικές μου δράσεις. Βιώνοντας το σήμερα, πιστεύω πως κάθε ενεργός πολίτης, κάθε  Έλληνας, πρέπει να σταθεί απέναντι στις ευθύνες του, συνυπολογίζοντας το ένδοξο παρελθόν μας και την προοπτική του μέλλοντος. Πρέπει να ενωθούν οι δυνάμεις των αυτοδημιούργητων, για να γίνει το θετικό βήμα για την Περιφέρεια και τη χώρα.

Με αυτές τις σκέψεις προσχωρώ και συντάσσομαι με τον Κώστα Σπηλιόπουλο, που ανήκει στην ίδια κατηγορία με εμένα. Θα νικήσουμε!»