Παρασκευή, 1η Μαρτίου 2024  10:57: μμ
  rss button fb button fb button
Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 12:33

ΣΥΡΙΖΑ – Βαρεμένος: Δημοψήφισμα για διαγραφές δεν έχει ξαναγίνει στα παγκόσμια χρονικά

«Αφού οι άνθρωποι φεύγουν τι νόημα έχει το δημοψήφισμα;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην βουλευτής

Τις καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο Γιώργος Βαρεμένος έπειτα από την επεισοδιακή πρώτη ημέρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

«Το δημοψήφισμα για τις διαγραφές δεν υπάρχει στα παγκόσμια χρονικά», είπε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, μιλώντας σε εκπομπή του OPEN. «Αφού οι άνθρωποι φεύγουν τι νόημα έχει το δημοψήφισμα;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρεμένος.

«Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για μια πορεία διάλυσης του κόμματος. Ο πρόεδρος λέει ότι ”θα έχω αδιαμεσολάβητη επαφή με τον λαό και ότι σας καλώ να δουλέψετε και αν πάρετε καλο βαθμό θα ανταμειφθείτε”, δεν το είπε έτσι ακριβώς αλλά αυτό εννοούσε. Δεν νομίζω ότι αυτή η λογική οδηγεί σε ενωτικές διαδικασίες τον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε ο κ. Βαρεμένος.

«Ελπίζω ότι όλο αυτό το πράγμα που από δράμα πάει να εξελιχθεί και σε φαρσοκωμωδία, να είναι οι οδύνες ενός τοκετού. Δεν ξέρει αν θα είναι ένας φυσιολογικός τοκετός. Αλλά δεν μπορώ να αντλήσω αλλιώς αισιοδοξία», δήλωσε επίσης ο κ. Βαρεμένος.

protothema.gr