Παρασκευή, 1η Μαρτίου 2024  11:59: μμ
  rss button fb button fb button
Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 22:30

Απάντηση Πλεύρη για το διοικητή του Αγρινίου σε Πολάκη, αλλά και Σαλμά…(βίντεο)

Απάντηση σχετικά με το διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου έδωσε σήμερα από το βήμα της Βουλής ο Θάνος Πλεύρης.

Ο πρώην Υπουργός Υγείας μιλώντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών για το νέο πλαίσιο αναφορικά με την επιλογή διοικήσεων σε φορείς του Δημοσίου απάντησε στους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ Π. Πολάκη και Σ. Φάμελλο, αλλά εμμέσως πλην σαφώς και στο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Μάριο Σαλμά που πριν λίγες εβδομάδες καλούσε την κυβέρνηση να αντικαταστήσει το διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου Μ. Σερασκέρη, ισχυριζόμενος ότι τοποθετήθηκε επειδή είναι προσωπικός φίλος του τότε Υπουργού Υγείας.

Ο Θ. Πλεύρης απαρίθμησε τα προσόντα του Μ. Σερασκέρη λέγοντας ότι είναι απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, απόφοιτος Διοίκησης Επιχείρησης, έχει 30 χρόνια προϋπηρεσία στο Ιασώ, στο Ντυνάν και σε ασφαλιστικές εταιρείες και για επτά χρόνια δίδασκε στο μεταπτυχιακό του Γαλλικού Ινστιτούτου για δομές διοίκησης υπηρεσιών υγείας.

«Τολμά ο κ. Φάμελλος να έρχεται εδώ επικαλούμενος ένα βουλευτή  που προφανώς είχε ενοχληθεί που προφανώς γιατί δεν μπήκε αρεστός του στο Νοσοκομείο και παράλληλα κάλυπτε τον Ξανθό και τον Πολάκη που με τις επιλογές τους είχαν διοικητή έναν άνθρωπο που είχε βουλκανιζατέρ» είπε χαρακτηριστικά ο Θ. Πλεύρης αναγκάζοντας μάλιστα τον Π. Πολάκη αμέσως μετά από την ατάκα του να εξέλθει από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Δείτε το απόσπασμα με την απάντηση του πρώην Υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη ,σχετικά με το διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου στη Βουλή:

{youtube}0HNzBXzXq9A{/youtube}
 

Φωτογραφία EUROKINISSI