Κυριακή, 21η Ιουλίου 2024  7:02: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 18:18

Κώστας Πιστιόλας: Η κοινωνική προσφορά και η αλληλεγγύη αποτελούν θεμελιώδεις αξίες, τις οποίες οφείλουμε να υπηρετούμε

Στο πλαίσιο των επαφών του με Φορείς, Θεσμούς και Συλλόγους, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστας Πιστιόλας βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στο Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».

Ο Κώστας Πιστιόλας μαζί με υποψήφιους του Συνδυασμού του περιηγήθηκαν στις Δομές του Εργαστηρίου και συνομίλησαν με την πρόεδρο Διονυσία Σαμαντά, καθώς και μέλη του Δ.Σ. και εργαζόμενους.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Πιστιόλας:

«Επισκεφτήκαμε το Εργαστήρι ‘’Παναγία Ελεούσα’’, που εδώ και 33 χρόνια αποτελεί μια όαση αγάπης και φροντίδας για τους νέους και τα παιδιά με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες.

Πρόκειται για ένα απαράμιλλο κοινωνικό έργο ζωής, που πρέπει να το στηρίξουμε με κάθε τρόπο, όπως και τους νέους και τα παιδιά μας που δεν πρέπει να νιώθουν απομονωμένα από την κοινωνική ζωή.

Η κοινωνική προσφορά και η αλληλεγγύη αποτελούν θεμελιώδεις αξίες, τις οποίες οφείλουμε να υπηρετούμε και να υποστηρίζουμε από όποιο μετερίζι και αν βρισκόμαστε».

Σημειώνεται, εξάλλου, πως σήμερα, Τρίτη 3 Οκτωβρίου, στις 20.30, στην Πλατεία Δημοκρατίας θα λάβει χώρα η κεντρική προεκλογική ομιλία του επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» και υποψήφιου Δημάρχου Αγρινίου Κώστα Πιστιόλα εν όψει των κάλπης της Κυριακής 8 Οκτωβρίου.