Δευτέρα, 16η Σεπτεμβρίου 2024  7:04: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 22:58

Εφιαλτική νύχτα στον Βόλο: «Χειρότερα από τον Daniel» -Εγκλωβισμένοι πολίτες και δημοσιογράφος της ΕΡΤ

Σε εξέλιξη βρίσκεται προσπάθεια απεγκλωβισμού πολιτών στο κέντρο του Βόλου εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας Elias που πλήττει την περιοχή.

Δεκάδες είναι οι κλήσεις στην πόλη του Βόλου για απεγκλωβσιμούς πολιτών, καθώς η ισχυρή βροχόπτωση έχει μετατρέψει πολλούς δρόμους σε ορμητικούς χειμάρρους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, εγκλωβισμένη είναι η δημοσιογράφος Φρόσω Παύλου, μαζί με άλλα τρία άτομα στον Βόλο. Η δημοσιογράφος ετοιμαζόταν να μεταδώσει το ρεπορτάζ στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας πλήττει με σφοδρότητα το κέντρο του πόλης.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο taxydromos.gr, ολόκληρος σχεδόν ο Βόλος έχει βυθιστεί στο σκοτάδι.

Με την τάση της ηλεκτροδότησης για πολλή ώρα να «τρεμοπαίζει» σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου, έγινε ολική διακοπή λίγο μετά τις 20:30.

Δείτε βίντεο του Independent νωρίτερα από το Βόλο

Δραματικό μήνυμα Μπέου για την κακοκαιρία στον Βόλο: Χειρότερη από τον Daniel
Ο δήμαρχος Βόλου, σε μήνυμά του μέσα από το αυτοκίνητο, ενώ η κακοκαιρία Elias βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, είπε ότι τα φαινόμενα είναι πιο σφοδρά από εκείνα της κακοκαιρίας Daniel και κάλεσε τους πολίτες να ανέβουν σε ψηλούς ορόφους για να προστατευθούν.

Στο μήνυμά του ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρει:

«Αυτή η καταρρακτώδης βροχή είναι μεγαλύτερη από τις 6 Σεπτεμβρίου. Κόπηκε ο δρόμος στη μέση στην Παιδόπολη της Αγριάς. Πλημμύρες παντού. Αν συνεχίσει έτσι θα σπάσει ο Κραυσίδωνας σε λίγα λεπτά. Σας παρακαλώ, σας εκλιπαρώ, αν μένετε σε ισόγεια και σε πρώτους ορόφους, ανεβείτε σε ψηλότερους ορόφους. Αν χρειαστείτε βοήθεια καλέστε στα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι οργή είναι αυτή από τη φύση. Προστατεύσετε τους εαυτούς σας. Η βροχή θα συνεχιστεί όλη νύχτα. Μείνετε ψηλά. Μην κυκλοφορείτε».

Κακοκαιρία Elias: Απαγόρευση κυκλοφορίας στον Βόλο με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. -Κλειστά σχολεία αύριο και μεθαύριο

Με πληροφορίες από iefimerida.gr

sinidisi.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 23:02