Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  2:09: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 19:52

Πάτρα: Άφησαν χωρίς ρεύμα χήρα με 5 παιδιά – «Δεν έχω χρήματα, περιμένω τη σύνταξη του άνδρα μου»

Μια μονογονεϊκή οικογένεια στην Πάτρα με 5 παιδιά, τα 4 εκ των οποίων ανήλικα, έμεινε χωρίς ρεύμα. 

Η εταιρεία προχώρησε διακοπή της ηλεκτροδότησης καθώς η γυναίκα, η οποία έχασε πρόσφατα τον σύζυγό της, είχε χρέος 700 ευρώ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του pelop.gr, ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας και πατέρας των παιδιών, άφησε την τελευταία του πνοή τον περασμένο Μάρτιο, έχοντας δώσει μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Η οικογένεια βρέθηκε ξαφνικά χωρίς το στήριγμά της και η μητέρα η οποία ξόδεψε όλες τις οικονομίες για τις θεραπείες του συζύγου της και τα έξοδα της κηδείας, βρέθηκε σε δεινή οικονομική θέση προσπαθώντας να μεγαλώσει μόνη της τα 5 παιδιά της.

«Μου είπαν να δώσω 200 ευρώ για να κάνω δόσεις και να γίνει η επανασύνδεση, αλλά δεν έχω τα χρήματα. Περιμένω την σύνταξη του άνδρα μου…» ανέφερε η γυναίκα ενώ ο συνδικαλιστής της ΔΕΗ Θεόδωρος Κανελλόπουλος σημείωσε από πλευράς του: «Υπάρχει ιδιωτική εταιρεία που στέλνει συνεχώς εξώδικα στον ΔΕΔΔΗΕ για διακοπή ηλεκτροδότησης σε όσους χρωστάνε».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πολλοί πολίτες που συγκλονίστηκαν από το δράμα της μητέρας προσφέρθηκαν να πληρώσουν το ποσό των 200 ευρώ προκειμένου να «προχωρήσει» ο διακανονισμός.

pronews.gr

Διαβάστηκε 2412 φορές