Πέμπτη, 9η Μαίου 2024  12:59: μμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 00:24

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Αμφιλοχία: Θέλουμε και τέταρτη έδρα στην Αιτωλοακαρνανία (video)

Στα εκλογικά οφέλη που θα προκύψουν για τη ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία εφόσον αλλάξουν ακόμα περισσότερο οι συσχετισμοί σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανία αναφέρθηκε ο αρχηγός του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης που επισκέφθηκε την Αμφιλοχία, αργά το μεσημέρι της Δευτέρας (19.06.23), κατευθυνόμενος προς την Ήπειρο στο πλαίσιο των περιοδειών του εν όψει των επαναληπτικών εκλογών.

Ο κ. Μητσοτάκης βλέπει ως ρεαλιστικό το στόχο για τέταρτη έδρα και ζήτησε τη συσπείρωση και περαιτέρω ενεργοποίηση των φίλων της ΝΔ. “Έχουμε τον αέρα του νικητή στα πανιά μας” τόνισε χαρακτηριστικά αλλά ζήτησε από όλους “να βάλουν πλάτη”, επειδή τίποτε δεν είναι δεδομένο.

Ζήτησε ισχυρή εντολή που θα αποτυπωθεί στην ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία η οποία αποτελεί προϋπόθεση για μια σταθερή κυβέρνηση.

“Στοχεύουμε ψηλά αλλά έχουμε τα πόδια μας σταθερά στη γη” παρατήρησε σε άλλο σημείο της ομιλίας του και απάντησε στα σενάρια των αντιπάλων του περί επιχειρούμενης “παντοδυναμίας”.

Εξάλλου, δεσμεύθηκε ότι η Αμβρακία Οδός θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου και εμφανίστηκε βέβαιος θα ξαναβρεθεί στην περιοχή για να εγκαινιάσει ολόκληρο το οδικό έργο τη σημασία του οποίου εξήρε.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην υποθαλάσσια σύνδεση με τη Λευκάδα, σημειώνοντας ότι οι δεσμεύσεις γίνονται πράξεις και υπογράμμισε ότι η υλοποίηση του έργου θα έχει μεγάλο αναπτυξιακό αποτύπωμα για την ευρύτερη περιοχή. “Στη Λευκάδα θα έρθω ως πρωθυπουργός” είπε μάλιστα απευθυνόμενος σε κομματικά στελέχη του νησιού.

Επανέλαβε τις δεσμεύσεις του για βελτίωση των μισθών, μείωση φόρων, αύξηση συντάξεων και αναφέρθηκε στα μέτρα για στήριξη του τουρισμού και του αγροτικού τομέα.

Η υποδοχή και η ομιλία του αρχηγού της ΝΔ στην Αμφιλοχία όπως την κατέγραψε το e-masitros.gr:

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας, μεταξύ άλλων, έθεσε στον κ. Μητσοτάκης το θέμα του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) της περιοχής το οποίο αν και διαθέτει πολύ καλό εξοπλισμό εντούτοις δεν είναι στελεχωμένο με το αναγκαίο προσωπικό με αποτέλεσμα να υπολειτουργεί!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι τη βούλησή του να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να μην αισθάνεται κανένας πολίτης “δεύτερης κατηγορίας” και κανένας δήμος “ξεχασμένος”.

Δείτε εικόνες:

sinidisi.gr