Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  4:38: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Κυριακή, 04 Ιουνίου 2023 12:13

Ο Σωκράτης Ζαραβίνας προς Πολίτες εργαζόμενους, άνεργους, νέους

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου παίχτηκε, σατανικά, το Πολιτικό «Θέατρο του Παραλόγου». Πρωταγωνιστές οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι, που ήθελαν να διασφα- λίσουν απόλυτα τα χρήματα και τα κέρδη τους. Που ήθελαν, στα σίγουρα, μια πανίσχυρη – νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση, αλυσοδεμένη πισθάγκωνα στο άρμα της δύσης. Η υποτέλεια της Ν.Δ. του Μητσοτάκη λύνει όλα της τα συμφέροντα. Δεν το κρύβουν άλλωστε! Ο θεός και η ψυχή τους για το τι θα γίνει αμέσως μετά τις εκλογές, με την εμπλοκή μας στον πόλεμο της Ουκρανίας, τη μοιρασιά του Αιγαίου και τους υδρογονάνθρακες. Μπήκε λοιπόν αμέσως από τις Βρυξέλλες ΧΑΛΙΝΑΡΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ προς τους εργαζόμενους. ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ!! Σε χρόνο μηδέν έστησαν ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,

ΝΕΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑ, ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ. Από κοντά οι ντόπιοι ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ πέσαν με τα μούτρα και ξεκοκκαλίζουν το Δημόσιο Χρήμα και τη Δημόσια περιουσία.

Η Συνταγή του Μητσοτάκη Αλάνθαστη! Στρατιές Συμβούλων από δω και το εξωτερικό. Απίστευτη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ από την πλειοψηφία των Μ.Μ.Ε. που λιβανίζουν, από το πρωί μέχρι το βράδυ, τη Μητσοτάκης Α.Ε., που κάνουν το άσπρο – μαύρο. Ζητούν ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ και ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ. Μάλλον Μονοκρατορία και Παντοδυναμία. Για να το πετύχουν εκβιάζουν με τρίτες εκλογές. Δεν είναι απίθανο να βάλουν χέρι και στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Απ’ ευθείας Αναθέσεις και λεφτά με τη σέσουλα στους ημετέρους.

Για να ‘χουν την τσέπη γεμάτη δανείστηκαν για το υπερ-χρεωμένο κράτος πάνω από 44 ΔΙΣ από τα ασφαλιστικά μας ταμεία! Θα τα επιστρέψουν; Πότε και με τι επιτόκιο;

Θλιβεροί κομπάρσοι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Νόμισαν ότι το Μαύρο Μέτωπο της Δεξιάς θα τους χαριστεί. ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ και της ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Καταρράκωσαν την Απλή Αναλογική, που ψήφισαν οι ίδιοι. Και οι δυο τους είναι έτοιμοι να υπηρετήσουν (παρά το στραπάτσο) την Αντιλαϊκή Πολιτική. Έβγαλαν απ’ το λεξιλόγιό τους τις λέξεις Ειρήνη, Δουλειά, Δημοκρατία, Εθνική Ανεξαρτησία και Σοσιαλισμός. Η

«μαϊμού» αντιπολίτευση που έκαναν, απορρίφτηκε από τους ψηφοφόρους. Η αυτοαποκαλούμενη πάλι «μόνη εργατική αντιπολίτευση» από το Κ.Κ.Ε. αποδείχτηκε χάρτινη και κούφια.

Δίπλα επίσης στους πολιτικούς αστέρες της Βουλής Καλόγεροι «Άγιοι», Ατόφιοι Χριστιανοί και «Ελληναράδες» πατριώτες, σοβαροφανείς δεσποτάδες και Ρωσόφιλοι, όπως λένε, διεκδικούν κομμάτι της εξουσίας. Ο Μητσοτάκης όμως ετοιμάζει επισκέψεις στο Άγιο Όρος, κουβαλώντας κονδύλια εκατομμυρίων.

Μπροστά σ’ αυτό το σκηνικό μόνο ο λαός μπορεί να καταλάβει ότι η δύναμή τους είναι πλασματική και η σταθερότητά τους εύθραυστη.

Έτοιμοι λοιπόν για νέους αγώνες.

Πιο αποφασιστικά Μ-Λ ΚΚΕ.
Πιο θαρρετά Σωκράτη Μιχ. Ζαραβίνα.
Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλ/νίας