Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:52: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 19:22

Νέα Δημοκρατία: Tην Τρίτη στην Αιτωλοακαρνανία Χατζηδάκης και Κακλαμάνης

Για την ερχόμενη Τρίτη 6 Ιουνίου προγραμματίζεται η επίσκεψη στην Αιτωλοακαρνανία κλιμακίου της ΝΔ με επικεφαλής τον μέχρι πρόσφατα Υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη και τον αντιπρόεδρο της βουλής, μέχρι πρόσφατα, Νικήτα Κακλαμάνη.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τα δύο κορυφαία στελέχη της ΝΔ θα βρεθούν στην Αιτωλοακαρνανία την ερχόμενη Τρίτη για να συνεχίσουν ακολούθως την περιοδεία τους στην Άρτα. Οι λεπτομέρειες της επίσκεψής τους δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα βρεθούν στο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της Αιτωλοακαρνανίας, το Αγρίνιο.

Η ΝΔ ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου και του στόχους της, που είναι η αυτοδυναμία, φοβούμενη την «χαλαρή» ψήφο, λόγω της μεγάλης και απρόσμενης ως προς το μέγεθός της διαφοράς από το ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Μαΐου, σχεδιάζει για τις επόμενες εβδομάδες τη μεγαλύτερη κινητοποίηση που έχει διεξάγει ποτέ. Στο πλαίσιο αυτό προβεβλημένα στελέχη του κόμματος, από τη στιγμή που νέες εκλογές γίνονται με λίστα και όχι με σταυρό, θα περιοδεύσουν την Ελλάδα από άκρη σε άκρη, προκειμένου να επικοινωνήσουν τις θέσεις του κόμματος και το πως τεκμηριώνει η ΝΔ την αναγκαιότητα της χώρας για σταθερότητα μέσα από αυτοδύναμες κυβερνήσεις, πράγμα που όπως φάνηκε από το εκλογικό αποτέλεσμα, είχε απήχηση στην πλειοψηφία της κοινωνίας.\

sinidisi.gr