Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:27: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 18:30

Σημεία από τη συνέντευξη του Θανάση Παπαθανάση στην εκπομπή «LIVE ONE» στο ONE Channel

Συνέντευξη στην εκπομπή «LIVE ONE» στο ONE Channel παραχώρησε ο Υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης.

Δείτε τα σημαντικότερα σημεία από τη συνέντευξή του:

  • Ο κ.Ανδρουλάκης όλο αυτό το διάστημα είναι αποκομμένος από την κοινωνία. Πανηγυρίζει το ΠΑΣΟΚ για ένα ποσοστό της τάξης του 11%, ενώ δεν έχει καταθέσει κανένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, κανένα μέτρο, μόνο θεωρίες και ευχές.
  • Η κοινωνία έχει ανάγκη από έργα και αξιοπιστία.
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ  έχουν χάσει την αξιοπιστία τους. Καθημερινά παρακολουθούμε  τις παλινωδίες τους και όσα έχουν αποκαλυφθεί για το πρόγραμμά τους και προσπαθούν να κρύψουν.
  • Η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει ότι έχει ένα πολύ συγκεκριμένο, μελετημένο και απόλυτα κοστολογημένο πρόγραμμα. Ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα που επιμένει στη συνταγή της σταθερότητας για μια Ελλάδα παραγωγική, κοινωνική, δίκαιη και ισχυρή.
  • Το προηγούμενο διάστημα αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα ως χώρα (πανδημία, πόλεμο,  μεταναστευτικό, τουρκικές προκλήσεις, ενεργειακή κρίση). Παρόλα αυτά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κρατήσει σταθερά το τιμόνι της χώρας και έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες. Είναι ένας Πρωθυπουργός αξιόπιστος. Και αυτό είναι και το μεγάλο του όπλο στις εκλογές της 25ηςΙουνίου. 
  • Καλούμε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες στις 25 Ιουνίου και να στηρίξουν  την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας για να προχωρήσει η χώρα μας μπροστά, με όραμα, σχέδιο και σταθερότητα.

Δείτε όλη τη συνέντευξή του στο

Για να ανεβάσουμε μαζί την Αιτωλοακαρνανία ψηλά!

#ΑνεβάζουμετηνΑιτωλοακαρνανία_Ψηλά!