Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  10:12: πμ
WESTMEDIA LOGO rss button fb button fb button
Τρίτη, 16 Μαϊος 2023 10:14

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δεσμεύσεις του Αλέξη Τσίπρα από το Αγρίνιο

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αιτωλοακαρνανίας με ανακοίνωσή του αναφέρεται στις εξαγγελίες του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, στο Αγρίνιο, στην ομιλία της περασμένης Κυριακής στην πλατεία Δημοκρατίας.

Αναλυτικά:
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, σε μια μεγαλειώδη, σε πλήθος και παλμό, συγκέντρωση, στη μεγαλύτερη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο, ανέπτυξε το σχέδιο μας για την επόμενη μέρα της προοδευτικής διακυβέρνησης του τόπου, για τη στήριξη του λαού, που στενάζει από την ακρίβεια και τα χρέη.

Πέρα από τα έντεκα σημεία που περιέχει το “ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΛΛΑΓΗΣ”, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ο μόνος πολιτικός αρχηγός που προχώρησε σε συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την ανάπτυξη του εγκαταλελειμμένου από την κυβέρνηση Μητσοτάκη Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας δεσμεύτηκε για:

Στήριξη των δύο νοσοκομείων του Νομού, που υποβαθμίστηκαν στην τετραετία της ΝΔ, με πόρους και ανθρώπινο δυναμικό.
Στήριξη, με πόρους και προσωπικό, της Γεωπονικής σχολής, που αποτελεί στρατηγική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να εδραιωθεί στο Νομό.
Στήριξη του αγροτικού τομέα με γενναία μείωση του κόστους παραγωγής, των ζωοτροφών και της τιμής των καυσίμων. Άμεση καταβολή των επιδοτήσεων.
Στήριξη των ΤΟΕΒ, που ασφυκτιούν από τα χρέη στη ΔΕΗ.
Εκσυγχρονισμός απαρχαιωμένου αρδευτικού δικτύου.
Κατασκευή του οδικού άξονα Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία, σύνδεση με τον ΠΑΘΕ.
Σύνδεση Αγρινίου με την Ιόνια οδό.

Έτσι αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία το σύνθημα «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ»:

Με ισόρροπη ανάπτυξη και στήριξη της επαρχίας και της υπαίθρου, όλου του κόσμου της εργασίας και της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Ο δημοκρατικός λαός της Αιτωλοακαρνανίας έδωσε χθες τον παλμό της τελικής ευθείας της προεκλογικής μάχης.

sinidisi.gr